Witam jestem gero... gram na DiabloModzie pod nickiem Gr3mLiN. dostałem Bana pod pozorem cheatów.... Nigdy nie grałem na cheatach ale cóż zostały zrobione mie SS'y. Lecz nie wiem gdzie się zapisały... (admin powiedział że mi je zrobił.. tylko gdzie one są) nie mam nic do ukrycia.. chcę to wyjaśnić jak najszybciej bo dostaję kolejne bany i kicki z serwera.... zalezy mi na szybkim wyjasnieniu tej sprawy...Dziękuję i pozdrawiam
Proszę o odpowiedź na numer GG (GaduGad) 12041913
Dzięki pzdr
Wszystko by było spoko gdybyś poprostu zapytał kulturalnie czy coś mam... a nie odrazu banik^^ no spoko dla kogoś kto ogarnia dajesz zawsze pewnie bana^^... to że ktoś ma farta lub skila to dla ciebie odrazu cheater^^.... kurde człowieku poćwicz troche i dawaj bany wtedy bo robisz ludziom problemy którzy tylko sobie graja i nic nei maja.... poza skilem lub fartem^^
I poza tym nie mam nigdzie tych ssów
SID: 0:0:20354342 Pomógł: 35 razy Wiek: 100 Dołączył: 18 Lip 2008 Posty: 1022 Skąd: Tomaszów Maz
Wysłany: 2011-04-28, 20:24
Niema ss niema unbana przykro mi ;<
A ss moge zrobić komu tylko chce.
Mam podejrzenie nieważne czy jedna akcja czy dwie robie ss i tyle.
I nie wpieraj mi że jak to napisałeś 'ogarniasz' bo chyba nie wiesz co to słowo znaczy.
Nie twierdzę że ja jakoś super ogarniam, ale to co prezentowałeś na serwerze było śmieszne, i nie reprezentowało zupełnie żadnego poziomu, a akcje które miałeś były poprostu kosmiczne tzw. Info od boga.
Kolejna odpowiedź na pytanie.
Pytanko retoryczne poszło.
Gdybym chciał pytać każdego cheatera czy ma coś to nie zbanowałbym nigdy nikogo.
Może i jesteś graczem, ale o adminowaniu to chyba zbyt wiele nie wiesz.
Tak więc tak jak napisałem na początku Albo ss albo UB niema.
A jeśli nadal będziesz wchodzić na aktywnym banie, to najprawdopodobniej dostaniesz reset lvl.
Teraz pamietam tego gero... czekalismy na te ssy milion dni I tez caly czas sie wymigiwal i gral na aktywnym wiec pewnie teraz juz go zlapali i nie ma ssow...
aa ten gero.. ode mnie dostał osobiście około 30 banów. wchodził co chwile i denerwował czitami. żegnamy się z panem.
Gdzie ty 30 banow dales? W ban licie ma tylko za ssy i 3x za chodzenie po TXT?
A wracajac do sprawy Gr3mLiN wrzuc ssy albo nie mamy oczym rozmawiac.
Tu masz wystko opisane jak 2 letniego dziecka. co i jak i gdzie szukac ss-ow.
http://serwer.slupsk.pl/r...enow-vt1381.htm
P.S.
Sorka jak beda jakies bledy ale na syzbkiego pisalem bo do roboty sie spieszylem
Jakos jak wpisuje nick Gr3mLiN w bal liscie to wyskakuja tylko 3 nie aktywne i 3 aktywne. Nie wiem jak wy to patrzycie
Czytaj ze zrozumieniem. Wczesniej jak cie nie bylo gral koles o nicku[Hcostam]GerO czy jakos tak i dostal ssy i tez czekalismy na nie chyba miecha dostal xxx banow za granie na aktywnym dopiero "nauczyl sie" je wrzucic na forum. Tym razem chyba nie bedzie mial tyle szczescia
HLTV []G3r0[] taki nick mial i ten wpisz w liscie
Wiecie każdy ma lepszy i gorszy dzień, ten kolega ma jednak dobrą pamięć ale krótką, w sumie mam ten sam problem. Ale wtedy życie nawet staje się lepsze
Wracając te tematu to widziałem wrzucona została instrukcja gdzie znaleźć SS, a ich dalej brak.. Czekamy proszę pana.
..:: Wujek Google ::..
Dołaczył: 01 Lis 2007
Skad: z serwera www
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.