Serwer Słupsk :: Serwery Counter-Strike :: CS :: AMXX :: HLDS :: Grafika ::

Zamknięty przez: Battle
2010-05-05, 17:29
Witam
Autor Wiadomość
 Zptdm! Qlimax 
Użytkownik

Informacje
Wysłany: 2010-05-05, 16:25   Witam

Czy to są jakieś żarty kolo o niku krz@ku czy jakoś tak był ostro jechany przeze mnie oczywiście inni też i zaczął płakać i straszyć banem myślałem że to jakiś kolejne dziecko neo ale zdziwiło mnie że ma steam,(widziałem inną skargę na tego idiotę co tu dużo gadać) i nagle ni z tego ni owego ban, O.o zaskoczyło mnie to bo już długo dosyć tu gram a tu taka niespodzianka ;/ więc proszę żebyście sprawdzili HLTV demko, screeny lub chociaż udowodnili że coś mam(lecz jestem w 100% pewien że nic), no możecie jeszcze do valve wysłać jeżeli chcecie mieć pewność !!! mam tak czy tak zmienne ip więc ban nic mi nie robi ale proszę dla jasności następnym razem się zastanowić a potem działać i jakaś kara dla tego noobka też by się przydała za jego low skilla ... No mam poza tym dużo więcej serverów, ale że to server Słupsk czyli miasto z którego jestem to raczej wolał bym nie być banowany za nic ...

Przy okazji chciał bym złożyć zażalenie na tego admina za nieodpowiedzialność i małą znajomość cheatów ... Przydało by mu się przeszkolenie w tej dziedzinie ...

** Forum serwera: www.Serwer.Slupsk.pl
** Nastepna mapa: de_dust2
** Twoj rank wynosi: 7/188
-------------------------------------------------------------------
PHOTO # 2
[SS] - Admin: "[Zbakane Lou]Dyn" made you a screenshot !
[SS] - Data i Czas: "05/05/2010 - 16:08:29" - Serwer: "Serwer.Slupsk.pl #1 [TP]"
PHOTO # 3
[SS] - Twoj Nick: "Z placzem to do mamusi!! Qlimax" - Twoje ip: "94.42.58.135"
[SS] - Data i Czas: "05/05/2010 - 16:08:30" - Serwer: "Serwer.Slupsk.pl #1 [TP]"
PHOTO # 4
[SS] - Data i Czas: "05/05/2010 - 16:08:31" - Serwer: "Serwer.Slupsk.pl #1 [TP]"
*** Wolno raszowac ***
PHOTO # 5
Z placzem to do mamusi!! Qlimax died
[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] Zbanowany przez Serwer.Slupsk.pl #1 [TP]
[AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.Serwer.Slupsk.pl
[AMXBANS] Przyczyna: 'Wrzuc screeny na forum !'
[AMXBANS] Czas: 'permanently'
[AMXBANS] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:14907378'
[AMXBANS] Twoje IP: '94.42.58.135'
[AMXBANS] ===============================================
k0n1k killed !!! with ak47
[SS] - Data i Czas: "05/05/2010 - 16:08:32" - Serwer: "Serwer.Slupsk.pl #1 [TP]"
[SS] - Screeny zostaly tobie zrobione "Z placzem to do mamusi!! Qlimax" !
Kicked by Console: You are BANNED. Check your console.
Kicked :

http://www.speedyshare.com/files/22283710/mhm.rar

Mikus 
Zasłużeni
Krzysiu Jarzyna

Informacje
SID: 0:0:29082894
Wysłany: 2010-05-05, 16:47   

Każdy admin ma prawo zrobić Ci ss bez podania przyczyny. Jeżeli cokolwiek podejrzewa a nie ma pewności to je robi. Więc żadna skarga na Grona nie wchodzi tu w grę. SS czyste więc będzie UB.

Gorn 
Użytkownik
GOD

Informacje
SID: 0:1:28167685
Wysłany: 2010-05-05, 16:57   

Cytat:
Czy to są jakieś żarty kolo o niku krz@ku czy jakoś tak był ostro jechany przeze mnie oczywiście inni też i zaczął płakać i straszyć banem myślałem że to jakiś kolejne dziecko neo ale zdziwiło mnie że ma steam,(widziałem inną skargę na tego idiotę co tu dużo gadać) i nagle ni z tego ni owego ban, O.o zaskoczyło mnie to bo już długo dosyć tu gram a tu taka niespodzianka ;/ więc proszę żebyście sprawdzili HLTV demko, screeny lub chociaż udowodnili że coś mam(lecz jestem w 100% pewien że nic), no możecie jeszcze do valve wysłać jeżeli chcecie mieć pewność !!! mam tak czy tak zmienne ip więc ban nic mi nie robi ale proszę dla jasności następnym razem się zastanowić a potem działać i jakaś kara dla tego noobka też by się przydała za jego low skilla ... No mam poza tym dużo więcej serverów, ale że to server Słupsk czyli miasto z którego jestem to raczej wolał bym nie być banowany za nic ...

Przy okazji chciał bym złożyć zażalenie na tego admina za nieodpowiedzialność i małą znajomość cheatów ... Przydało by mu się przeszkolenie w tej dziedzinie ...

Za Obrazę graczy/adminów na forum też jest odpowiednia kara ^^ Co do ss chyba czyste ale radar taki dziwny ^^ A ty to taki wielki znawca czitów ? O ile się orientujesz jeżeli admin nie ma pewności co do cheatów/haxów/wspomagaczy robi ss jak ja teraz bardzo ciekawiła mnie jedna akcja mniej więcej z godzin 16:00 kiedy jakiś typek siedział za skrzynkami a ty go wyczekiwałeś (chociaż wątpię że go widziałeś ) i kiedy lekko się wychylił ty mu od razu bańkę :) pewnie battle ci da unbana ale warn się posypie :)
--------------------

Zptdm! Qlimax 
Użytkownik

Informacje
Wysłany: 2010-05-05, 17:08   

No dobra niech zrobi ss ale nie wali odrazu perma ... A akcja nie gram w tą grę pierwszy (z 2 całe lata potem z przerwami wyszło by tak z 3 może więcej) raz poza tym myślę jak gram a nie biegnie jak jakiś debil na odstrzał, powiem Ci że byłem dużo razy adminem i to nie na byle jakich servach, steam ns też się zdarzały np dolinka, Eu itp, byłem również sędzią na różnych turniejach więc pojęcie o czitach mam i myślę że spore. A jezeli nie ma pewności to niech nagra demko lub z HLTV ściągnie wrzuci na forum niech się wypowiedzą a potem "mnie" banuje, bo na pewno jeszcze będę odwiedzał ten server ... Nie wiem co Ci się w moim radarze nie podoba ;) radar jak radar =)) Wiesz unbana mi nie musi dawać jutro lub jeszcze dziś ip mi się zmieni =)) ale dobrze by było jak byś przemyślał tą sytuacje i pokombinował a nie odrazu po słowach ulowa Krz@ka permy walił, kiedy mi tak dobrze idzie =))

BTW wszyscy admini są ze słupska??

Gorn 
Użytkownik
GOD

Informacje
SID: 0:1:28167685
Wysłany: 2010-05-05, 17:15   

Nie będę wdawał się z tobą w dalszą dyskusję bo to niema sensu i mało mnie to obchodzi gdzie grałeś kim byłeś dla mnie możesz być i prezydentem ale jak jesteś podejrzany to robię ss i jak tak bardzo się znasz to powinieneś wiedzieć że jak robi się ss to gracz dostaje per bana do puki ss nie zostaną sprawdzone przez adminów i Head admina. Co do krzaku on nie ma nic do gadania sam cie obserwowałem zanim krzaku zaczął pisać na serwerze ;)
--------------------

Zptdm! Qlimax 
Użytkownik

Informacje
Wysłany: 2010-05-05, 17:15   

Albo nie dajcie mi unbana =)) nie chce mi się modemu resetować :) Po prostu odpowiedziałem Ci na pytanie ... a nie celowo się chwaliłem gdzie co i jak ...

ss automatyczne i perm?! jak się nie jest pewnym to się sprawdza poza tym myślę, że masz lachę za przeproszeniem na sprawdzanie prawdziwych cheaterów, bo szkoda Ci czasu na demko i na sprawdzenie, czyż nie??

[ Dodano: 2010-05-05, 16:23 ]
Dobra nie ma co dyskutować masz rację, pomyłka to pomyłka możecie klosed zrobić =))

Battle 
Administrator

Informacje
SID: 0:1:10613320
Wysłany: 2010-05-05, 17:29   

Zptdm! Qlimax napisał/a:
No dobra niech zrobi ss ale nie wali odrazu perma ...

Plugin automatycznie po zrobieniu SS daje perma graczowi, bo tak to ten plugin nie miałby w ogóle sensu. Radar normalny, w ustawieniu "Solid"

Odbanowany.
--------------------
Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.

Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.

..:: Wujek Google ::..

Dołaczył: 01 Lis 2007
Skad: z serwera www

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi  
Zasady Postowania Opcje