Witam Admina i bywalców forum chciał bym prosić o admina czytałem inne posty widziałem dożo takich ale spróbuje myślę ze rozpatrzysz to podanie pozytywnie poniżej podam dla czego
1. Wiek: 19
2. Nick w grze: Maniak
3. Steam (czy posiadasz): jeśli będziesz chciał kupie to nie problem liczy się dobro serwa
4. amx umiem bd obsługiwać znam komendy amx i rcon
5. Inne serwery na których miałeś adma: było ich kilka nie z 10 ale z 6
6. Ile dziennie grasz na serwerze: gram od paru dni od 4 h do 8 czasami po 12 znalazłem ten serwer na stronie i bardzo mi się spodobał mila atmosfera
jeśli dostane admina nie będę tego nadużywać porostu będę pilnował porządku na serwerze kultury i czy nikt nie ma wh aim bota
pozdrawiam adminów i innych graczy cs-a miłego fragowania
..:: Wujek Google ::..
Dołaczył: 01 Lis 2007
Skad: z serwera www
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.