Wysłany: 2011-12-11, 14:03 Witam
Witam na forum jestem od paru minut, ale na serwerze gram już dość trochę i już poznałem ludzi. Serwer mi się spodobał, ale ( właśnie jest to jedno ale) odkąd ja gram na serwerze to ani razu nie widziałem administratora na serwerze, a cziterów się mnoży jest ich coraz więcej a admina 0 ? To odpycha ludzi od serwera. Taka jak dzisiaj sytuacja jest 10 ludzi ( no sporo) i w tym jeden cziter na aimie ? I co się dzieję ludzie wychodzą, a czemu ? To chyba wiadome ...
Więc wiem, że i tak pewnie nie będę miał szansy, ale co mi szkodzi.
Chciałbym złożyć podanie na admina, ale mieć go za free, ponieważ chce uchronić serwer przed cziterami, a że admina 0 na serwie ( ja nie widziałem ani razu) to właśnie przez to za free.
Podstawowe warunki:
- Rozpoznawalność na serwerze
- Nienaganna kultura osobista
- Zdolność radzenia sobie w sytuacjach stresujących
- Umiejetność łagodzenia konfliktów
- Gotowość do slużenia pomocą innym graczom serwera
- Widoczne zaangażowanie w działalność forum
- Posiadanie własnego (niewspółdzielonego) konta STEAM
- Członkostwo w grupie steam sS (http://steamcommunity.com/groups/serwerslupsk)
nie widziałem go jeszcze myślisz, że niema adminów i chapniesz sobie adma musisz byc ogar a nie jakies tam noobek nieznam cie koleszko a jak ja kogos nie znam to nie dostanie adma bo ja tu decyduje bo jestem tak naprawde Battle a to tylko taka przykrywka ze mam drugie konto dzieki temu kontu poznalem ludzi z wielu stron i wiem to i owo hehehe
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.