Może nie grał on z wielką szkodą dla innych, bo nawet na czitach nie potrafił grać, no ale cziterów powinno się tępić, demko jest dosyć długie ponieważ ciężko było uchwycić moment w którym ewidentnie widać jak czituje, prędzej były takie momenty, ale nie zdążyłem nagrać, a później poszedł z servera, więc zostało to co jest na demku, lecz są momenty w których widać że gra na WH. Tak jak pisałem, nie był on pro nawet w czitowaniu, dlatego ciężko było go nagrać, ale myślę, ze to wystarczy.
Moze i na demku nie ma az tak mocno uchwyconych akcji na wh,ale moge zapewnic,ze owy gracz czitował.
Czitowanie w jgo wypadku bylo nie udolne,ale zawsze to cziter.
Większość Adminów nie obejrzy. :/ Bo większość ma steam. :/ Ja tez z chęcią bym oglądnął. Szczególnie ze wyzywają mnie od czitow. Jestem ciekaw jak mocny on jest ;D
Moze -=D@v!d=- nastepnym razem, w konsoli wpisz "status" i popros "steam gracza" by tez z Toba nagral demko :) Wtedy nie bedzie najmniejszych problemow :D
jak to odroznic ?
Status
Non steam ==> STEAM_ID_LAN
Steam ==> STEAM:0:0_00102385 -- mniej wiecej tak :D
I ns ==> STEAM_VALVE_ID i id valve jakoś tak xd
-------------------- No one is newbie!
Jak już coś napisze...
To napisze FEST dobrze ! :D
Ostatnio zmieniony przez MoKrOt ;] 2010-02-19, 09:54, w całości zmieniany 1 raz
Ja akurat mam non steam, co prawda przymierzam się do zakupu tzw. steam :D
Wracając do demka, zapewniać se możecie że to cheater ale zapewnienia nic nie dadzą uwierzcie mi
Demko - chyba nie komplet jakieś dziwne, jak chcę obejrzeć to w konsoli coś takiego się pokazuje :
Kod: ] playdemo wolverine
Playing demo from wolverine.dem.
BUILD 4617 SERVER (0 CRC)
Server # 16
Couldn't find map maps/de_russka.bsp, server will download the map
Warning! File maps/de_russka.txt missing during demo playback.
Warning! File maps/de_russka.res missing during demo playback.
Warning! File models/de_russka/russka_tree_noleaves.mdl missing during demo playback.
Warning! File overviews/de_russka.txt missing during demo playback.
Warning! File overviews/de_russka.bmp missing during demo playback.
Warning! File maps/de_russka.bsp missing during demo playback.
Warning! File addons/amxmodx/diablo/mine.mdl missing during demo playback.
Warning! File addons/amxmodx/diablo/totem_ignite.mdl missing during demo playback.
Warning! File addons/amxmodx/diablo/totem_heal.mdl missing during demo playback.
Warning! File models/diablomod/v_knife.mdl missing during demo playback.
Warning! File models/diablomod/p_knife.mdl missing during demo playback.
Warning! File addons/amxmodx/diablo/flame.spr missing during demo playback.
Warning! File models/diablomod/w_throwingknife.mdl missing during demo playback.
Warning! File models/diablomod/bm_block_platform.mdl missing during demo playback.
Warning! File models/diablomod/v_crossbow.mdl missing during demo playback.
Warning! File models/diablomod/p_crossbow.mdl missing during demo playback.
Warning! File models/diablomod/Crossbow_bolt.mdl missing during demo playback.
Warning! File models/de_russka/russka_tree_noleaves.mdl missing during demo playback.
Error: could not load file maps/de_russka.bsp
Model maps/de_russka.bsp not found and not available from server
Cannot continue without model maps/de_r
A co to ma do rzeczy skoro mi działa normalnie ? Starszy protokół (47) jest kompatybilny z nowym (48), więc jak demko jest z serwera NS + S to powinno działać bez problemu.
Poza tym ja na tym demku nie widzę nic, poza jednym wielkim nieogarem
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
..:: Wujek Google ::..
Dołaczył: 01 Lis 2007
Skad: z serwera www
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.