Wysłany: 2010-08-13, 09:44 Wow)i need it)
Hi ...i want become admin...It is possible?
[ Added: 2010-08-13, 08:52 ]
At least till the end of summer, then there will be student's life. And me will have no time for it. Has divorced simply much peoples who use cheats!
Nie chce mi się tłumaczyć na angielski.
Ja go nie widzę w roli admina zawsze widzi wh u tych co nie może ubić. Jeszcze kiedy grałem pod nick'iem DZIAD to mnie wyzywał o czity bez przerwy.
I think : on DiabloMod is a little mess... (napisalem little... zeby nie bylo ) There r couple of admins who don't play 2 much ..... maybe it's time 2 small cleanup???
but ... 4 me admin who don't speak Polish can not even write back 2 complaint on forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.