Z SMS'a za 23,37 zł jest 9,50 zł na koncie, chcesz dane do tego i do jakichś dodatkowych ? Bo tak czy tak trzeba 41 zł bodaj uzbierać na reklamę na sam dół chociaż, bo żeby być w topce to już nie mówię ile trza hajcu wy***ać..
nie zebym byl pesymista ale 450zl uzbierac jest prawiee nie mozliwe choc jesli chodzi o to ich diablo to jak gosc pisal spokojnie oplaci ono inne nasze serwery wiec mozna by zrobic sciepe narodowa kupic bombe atomowa i juz nie martwic sie o zbiorki?
-------------------- Podpisalem z diablem cyrograf od zaraz,
Jak przyszlo co do czego wyj**alem mu wala
No ciężko taką kwotę uzbierać, ale sam fakt jak są gracze i będzie hajc, tylko do tego trzeba by było sklepik doliczyć ten ich, bo bez automatu to nie będzie tak pięknie wyglądać.
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
caly czas ktos musialby ten sklep ogarniac bo wiem ze co "chwile" tam ludzie premke kupuja sam kupilem i 5 min pogralem i ban... ale chyba dacie mi ub jakby co :P
ja na dzien dzisiejszy moge 50 wyslac mysle ze trzebaby szybko uzbierac i kupowac bo to lakomy kasek
-------------------- Podpisalem z diablem cyrograf od zaraz,
Jak przyszlo co do czego wyj**alem mu wala
Czytaj n3m0 SB, sklep jest w pełni automatyczny z tego co wiem Tam wszystko rozważamy, jak będzie trzeba to się nowy temat założy o tym. Co do serwerów to racja, łakome kąski, DM, only DD2 i BF2 warte zachodu.
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Pomógł: 10 razy Wiek: 18 Dołączył: 23 Lip 2009 Posty: 1010 Skąd: z doliny muminków
Wysłany: 2012-02-11, 11:45
Myślę że możemy powoli zbierać na wykupienie własnych serwerów nawet po 30 zł z każdej zbiórki i w końcu się uzbiera a jak będzie jeden serwer własny łatwiej pójdzie z kolejnymi, może warto pozbierać.
--------------------
Ale.. co jest w życiu ważniejsze niż doświadczenie?
Z goldengamingiem póki co ciężko bo sprzedał niby całą sieć w całości za 3 tysiaki ;o No ale nic, mam jeszcze inny pomysł, a mianowicie wykupienie przekierowania z serwera CoD Mod - http://www.gametracker.co...3.192.34:27026/ . Gościu chce 15 zł za 2 dni, albo za tydzień 40 zł. Można by było prawdę mówiąc wykupić na 2 dni na test, i potem ew. z nim negocjować jakby to pomogło/pomagało.
Dołączacie się do pomocy a gówno robicie za przeproszeniem. Wystarczy poczytać co się na forum dzieje, została zrobiona nowa reklama i tylko ja z Mokrotem reklamowaliśmy. Dałem propozycję wykupienia przekierowania z innego serwera CoD który by na pewno pomógł to też praktycznie zostałem olany.
Battle jeśli ty opłacasz DM, radził bym Ci już przestać, bo zbankrutujesz. I tak nikt tam nie gra, no chyba że TP pełen to przekierowuje, a tak po za tym 0 aktywności. Zainwestuj może w jakiś popularniejszy mod, na którym gracze by z chęcią grali. np. JB, ZM
SID: 0:0:20354342 Pomógł: 35 razy Wiek: 100 Dołączył: 18 Lip 2008 Posty: 1022 Skąd: Tomaszów Maz
Wysłany: 2012-02-22, 18:28
h0me napisał/a:
Battle jeśli ty opłacasz DM, radził bym Ci już przestać, bo zbankrutujesz. I tak nikt tam nie gra, no chyba że TP pełen to przekierowuje, a tak po za tym 0 aktywności. Zainwestuj może w jakiś popularniejszy mod, na którym gracze by z chęcią grali. np. JB, ZM
Nie opłaca sam, są zbiórki.
Widzę że póki tego nie napiszę to nie dotrze...
Do czasu gdy nie będzie dobrej reklamy serwera żaden mod nic nie da :< Nawet super interesujący mod autorski.
Przykre jest tylko to, że gdy wracał DM wiele osób deklarowało pomoc i nie chodzi mi o finansową a o pomoc w reklamie a skończyło się jak zwykle :<
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.