PHOTO # 5
[SS] - Twoj Nick: "olus" - Twoje ip: "81.219.63.161"
kabanos770 is joining the Counter-Terrorist force
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Banned by Admin: Ultimate SS
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.Serwer.Slupsk.pl
[AMXBans] Reason: 'Wrzuc'
[AMXBans] Duration: 'permanently'
[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN'
[AMXBans] Your IP: '81.219.63.161'
[AMXBans] ===============================================
cOOck!e killed MortaL with aug
cOOck!e killed Mgr with aug
Qwerty killed MMICHIOL with sg552
Kicked by Console: You are BANNED. Check your console.
Kicked : You are BANNED. Che
Widać tam ze mam wh
sciagnalem sobie to jakis tydzien temu
ale nie używałem tego do żeby strzelac ludzi przez ściane czy jakoś ich "zaskakiwać"
uzywalem tylko po to zeby patrzec czy naciera na mnie jakis kozak i zebym mial czas na ucieczke ale wiem ze to nic nie zmieni
Wkurza mnie że na tym serwie jest tyle cziterów. grzeczny kazał robić jakieś demka. nie bee się tym bawił i dodatkowo zajmował sobie czas ś\ciagajac do tego jeszcze jakies dodatkowe programy. wkurza mnie tez to o czym juz chyba w innym poście nadmieniłem: gdy kuzyn dostal bana i wchodzil mimo upomnień mokrota dostalem za to restart leveli a Suto, Toniekrowagorozwalila, Jonik kuxwa wchodza caly czas i nic. od czasu do czasu dostana kolejnego bana. w ogole nie ma tutaj sprawiedliwości czuje się tutaj jak kundel. teraz to juz na U@sayu nie można napisać że ktoś czituje bo zaraz mam kicka i upomnienie od admina. nie wiem czy inni adminowie sobie czitują ale wiem że na 100% Devoolay . i co mu robicie NIC!!
Zróbcie z tym co chcecie
ale wolałbym jeszcze pograć
olus
-------------------- "Ludzie, którzy nigdy nie mają czasu, czynią najmniej"
jak wszyscy łacznie z toba graja na jakis czitacvh to czemu ja nie mam grac?
wiesz lola picolo...
to jest proste....
jesli kazdy Cie bije i wydaje Ci sie ze kazdy jest odpalony + sam jedziesz na wh to oznacza jedno - jestes noobskim ujemnym botem i pasuje zmienic gre... bo tu Ci nie idze:D
z czego smieje...??? z Ciebie:D - bo jestes smieszny jak szampan bez alko
Am@di napisał/a:
Ahh na steamie czity mrrr ;>
a co w tym dziwnego????
Bociu [Usunięty]
Informacje
Wysłany: 2011-03-28, 19:56
Picolo napisz do mnie to za odpowiednią opłatą rozwale temu CZITEROWI Neta..JE...Devoolay
on to zawsze musi sobie odpalać podpalać wypalać spalać(tak się nazywa jego cheat):<.
A ty jesteś w porządku.. W końcu chciałeś tylko uciekać przed Cheaterami,lub mieć czas na reakcje :>
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.