Wysłany: 2010-02-21, 08:30 Wszystkich adminow prosze do tego postu.
Od pewnego czasu ktos mi robi na zlosc , podszywanie sie na serwer wyzywanie graczy robienie postow na forum
w podaniu "G|R|Z|E|C|Z|N|Y" KTos zrobil sobie konto o nazwie "AntyWirus" super zabawa kosztem innych.
Nie wiem czy inne osoby maja taki sam problem czy nie z podszywaniem napewno to widze caly czas o niczym innym nie wiem.
Oto kopia tego co zobaczylem, nie wiem ktos mi zazdrosci ? chociaz nie wiem czego^^ Nic nie rozumiem prosze o jakies dalsze info co z tym zrobic.
AntyWirus
1. Nick:AntyWirus
2. Wiek: 18.
3. W CSa gram juz 10 lat ,tylko gram na diablo modach
4. Na tym serverze gram z 4-5 miesiace
5. niemam narazie stema
6.Mialem juz z 10 razy admina.
7. Mikrofon posiadam ogarniam regulamin.
8. Cos o mnie: pochodze z okolic Nacpolsk interesuje sie sportem i gram prawie caly dzien w cs
9. AMX ogarniam:p
Nie, z czego rozumiem to ktoś się pod niego podszywa, na jego nicku.
I to nie tylko pod niego, zauważyłem że na serwerze pod wielu graczy z top15 podszywaja się inni. Najlepszym sposobem na rozwiązanie problemów jest hasłowanie nicków i zawiadamianie na forum o fikcyjnych kontach .
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.