http://serwer.slupsk.pl/viewtopic.php?t=1455
Co to ma znaczyc,ze cziter moze sobie grac bezkarnie?
Koles zap*****lal z godzine na wh i nie poniesie za to kary?
Widze ze Bartu sie wogole na cs nie zna.
Jak mozna bylo powiedziec ze ten pa**c jesy czysty.
No k***a ludzie.To moze zaraz wszyscy odpalimy aimy i wh?
Skoro jemu uszlo to na sucho czemu my mamy byc inni?
Sprawiedliwosc?Widze ze tutaj cos takiego nie istnieje... a szkoda.
Garstka osob jest zaledwie spoko na tym serwerze.
A admini?Jak nie dodaja sobie itemow to na wh cisnal,badz sofcie.
Bo nie wiem jak mozna miec 3 mapy z rzedu shadow caly czas?
Co sie jedno zepsulo ta maja nowe...
Wezcie te serwery zamknijcie bo zal mi ludzi co robia cos na czym sie kompletnie nie znaja...
-------------------- je*** wszystkich adminow z Diablo mod i graczy! TazUma nie spi.
Dozobaczenia na serwerze. Wolicie bym gral na aimie czy wh?
Kod: Co to ma znaczyc,ze cziter moze sobie grac bezkarnie?
Koles zap*****lal z godzine na wh i nie poniesie za to kary?
Widze ze Bartu sie wogole na cs nie zna.
Jak mozna bylo powiedziec ze ten pa**c jesy czysty.
To widać że ty się nie znasz, on po prostu tak gra... a jak nie umiesz grać to lepiej nie pisz bezsensownych komentarzy
Kod:
A admini?Jak nie dodaja sobie itemow to na wh cisnal,badz sofcie.
Oskarżasz adminów że grają nie czysto ? Proszę bardzo, zrób demko i wrzuć je na inne forum z cs'em niech inni ocenią.
Za takie oskarżenia ja bym tobie nie pozwolił grać na serwerze ... ale decyduje bartu
Kod: Bo nie wiem jak mozna miec 3 mapy z rzedu shadow caly czas?
Kto tak miał ?
A wiesz że jest coś takiego jak kupowanie itemów ? I wtedy dostaje się o wiele lepsze przedmioty bo jest tak ustawione, nie próbowaleś ? To się nie wypowiadaj !
Kod: Wezcie te serwery zamknijcie bo zal mi ludzi co robia cos na czym sie kompletnie nie znaja...
Nie trzymamy Cię tu na siłę... nie chcesz nie graj... proste
Dobra koles wez ogarnij.
Wiem,ze i Ty grasz nie czyto.
Gram zbyt dlugo by nie zauwazyc czy ktos cos ma czy moze nie.
A co do itemow to wiem,ze mozna kupowac.No ale daruj cale 3 mapy shadow?
Jak sie nie znasz to sie nie wypowiadaj.Bronisz innych,a nawet nie wiesz jak Oni o Tobie mowia jak wychodzisz z gry.
Spolprog to spolprog tamto.Czlowieku ta banda debili nie szanuje normalnych gracz.Mysla ze jak ktos jest lepszy to zaraz cos ma.Ale jesli o tego typka co wczoraj czitowal to to bylo widac. Skany w miejscach gdzie nie bylo nikogo widac.
Rozumiem strzelic raz czy dwa a nie tyle razy by zabic.
-------------------- je*** wszystkich adminow z Diablo mod i graczy! TazUma nie spi.
Oj stary, taki mocny przez kabel jesteś?? Żenada. Są lepsi i gorsi gracze w CS'a. Ty jesteś po prostu downem.
Pozdro i poćwicz nie będziesz się tak napinał. Pozdro
Oj stary, taki mocny przez kabel jesteś?? Żenada. Są lepsi i gorsi gracze w CS'a. Ty jesteś po prostu downem.
Pozdro i poćwicz nie będziesz się tak napinał. Pozdro
A ssji ok? :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.