[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] Zbanowany przez Dynamit
[AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.Serwer.Slupsk.pl
[AMXBANS] Przyczyna: 'Czitujesz'
[AMXBANS] Czas: 'permanently'
[AMXBANS] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:26345065'
[AMXBANS] Twoje IP: '78.8.212.209'
[AMXBANS] ========================================
Udawany aim i bach! Banned :)
oki ogladalem bez wspomagaczy.... przyznam sie ze widzialem tylko 2 runde....
1 - ile Ty masz lat
2 - co Ty masz w glowie ze wchodzisz na serwer.slupsk i zaczynasz pisac po ang - jestes pozerem??
3 - odpalony jestes kolego i nawet nie potrafisz sie z tym kryc.... dno
to tyle... wg mnie ban sluszny... sehr gute arbeit Dynamiten
0:33? Tam wszystko widać i słychać Oo Przypadek że z celownikiem an typa wjechałem. Za jedną akcję się nie banuje. Zauważcie że typa sekundę wcześniej widać jak przebiega... Nie zależy mi na UB tylko na czystym sumieniu. A te teksty innych graczy że mam aima - żałosne --> znawcy aima ;)
ViTi napisał/a:
1 - ile Ty masz lat
2 - co Ty masz w glowie ze wchodzisz na serwer.slupsk i zaczynasz pisac po ang - jestes pozerem??
3 - odpalony jestes kolego i nawet nie potrafisz sie z tym kryc.... dno
1 - Lat mam 21
2 - Zrobiłem to dla funa :) Pozerem nie jestem
3 - No właśnie :) To co napisałem na początku posta.
3 - No właśnie :) To co napisałem na początku posta.
nie myslisz chyba ze pisze o AIMie... masz mnie za idiote???
ja tam zobaczylem esp.... ALE... ogladalem to raz... i mialem mp3 zapuszczone... wiec moglem sie zapedzic z ocena.
jak wlaczylem 2 raz.. to fakt ze slychac typa... ale scan masz niezly.,.. bardzo niezly...
btw... ja jak zawsze gram to nawet gdy jest strzelanka na odleglosc.. to patrze czasami w prawo-lewo czy mnie ktos nie zajdzie... Ty sie nie lekasz....
nie wiem.. za krotkie faktycznie to demko zeby ogaranc dokladnie (ale ta akacja baaaaaaaaaaaaardzo fartowna).
niech ktos luknie na dopalaczach bo ja nie posaidam
chyba sie pospieszylem z ta ocena... tak to juz jest jak czlowiek nie jest dokladny i nie ma czasu^^
sry za oskarzenie.. i byc moze mylny osad... wycofuje sie z pop posta
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.