SID: 0:0:17358658 Pomógł: 4 razy Wiek: 20 Dołączył: 17 Gru 2010 Posty: 440 Skąd: Stolica
Wysłany: 2011-03-04, 23:31
Mam propozycje. Zaczynasz grać normalnie na TP (bieganie do paki i bez reconnectów) albo przenosisz się na FFA. Jak pierwszy wariant to z jakąś symboliczną karą. A jak znowu nawalisz to będzie coś poważniejszego.
moi drodzy kochani forumowicze...
wiem ze wiekszosc moich FANOW czeka na bosssskie wypracowanie (kolejny bestseller ).... lecz w pupie jestem... gdyz kac meczy^^ i mam ten sam problem co Szewa - nie wiem jak sie pozbyc odoru alko
Kopelo.... ja w Ciebie nie wierze - a nawet nie lubie
jestes chyba jedyna osoba ktora potrafi tak grac pod siebie
jak mogles o 4 w nocy expic pakami na serwie TP... to juz jest porazka...
a to ze bany sobie olewasz to juz jest od dawna... pamietasz jak Ci fotki strzelalem na office....
inaczej sie nie dalo Cb zbanowac jak z automatu... ale i tak nadal grales... na akt banie - czyli to juz jest kolejny raz...
nie wiem co ty masz w tej glowce - ale odejdz troszke od kompa bo ci sie cos "pomienia"
prosba jedynie taka mala... zacznij grac TP!!!! (tzn niby nasze TP) bo jak zepsuje sie ZIPa golf w czasie jazdy i 3 lolkow bedzie go pchalo do warsztatu a czwarty bedzie szedl obok i nie pomoze.... to kto bedzie dla niego mily????
Kara musi byc.... RESET statow dla Kopelo i degradacja do rangi SZEREGOWY!!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.