Wysłany: 2009-11-11, 10:18 Za co dostalem bana?? Ciagle mnei banuje nemo jakis
Nie gram na czitach bo to bezsensu jest podrugie ktos sie podemnei podszywa ciagle napweno moj kolega glupi i ciagle na czitach gra bartu zrob cos z ttym plz ja wchodze na sc strike i tam nei mam zadnych ss robionych przez nemo a ten mnei banuje sam jzu nie wiem za co jak bym mial tam ss to bym wyslal bartu a moge na moj nick haslo nalozyc?? i w tedy bedzie wiadomo ze to ja jeste i jak beda dowody to mnei zbanujcie.Bo to jest nie fer jak ktos wszedl na moj nick a mnie banuje nemo bez powodu.
Też tak miałem ,że JAM JEST BOG :) się pode mnie podszywął i grał z wallhack dostał bana ,ale to wyjaśniłem. Ale jak cię widzę to zawsze grasz z wallhack a tak bym ci nie dawał unbana ,bo jak wiesz to wchodzisz na serwer po tym jak dostałeś bana a to powinieneś napisać na forum i poczekać na wyjaśnienie sprawy a nie zakładać 2 tematy.
ciagle wh bede go banowal za kazdym razem
w innym temacie
FasT napisał/a:
Za co bana dostalem
1-Nie gram na czitach bo to nudne i bezsensowne jest
2-Co chwile ktos wchodzi na moj nick najczesciej moj glupi kolega i gra na czitach
3-wchodze na cs strike i nei mama zadnych ss od nemo a ten mnei banuje ciagle jak bym mial to bym wyslal i by bylo wiadome
wez bartu zrob cos z tym i jak by sie dalo chcialbym na moj nick haslo nalozyc a wtedy wiadomo bedzie ze to ja i wtedy mnei banujcie jak dowody bedziecie mieli na mnie bartu wez zrob cos z tym plz.
czyli czity sie znudzily pograzyles sie sam
-------------------- Podpisalem z diablem cyrograf od zaraz,
Jak przyszlo co do czego wyj**alem mu wala
Wysłany: 2009-11-11, 18:12 taa pewnie wszyscy olewaj kazdego na tym forum
A ty pro by sie przymknal DZIAD bo dal ciebie kazdy ma wh naucz sie grac i pogadamy nemo a co ty gadasz ze pograzyles sie sam zle to odebrales nei gram na czitach bo to nudne to nie znaczy ze gralem i jzu nei gram to znaczy ze wogle nei gralem zal fragow 30 na 10 nie mozna miec ??? jak ty masz nemo 80 na 5 jakos nic sie niedzieje co nie????
n3m0, ten któremu zrobiłeś screeny grał także łączu TP z tego że było stałe ip (ciągle jest aktywne), a po resecie Neo automatycznie się dezaktywuje. Puki co unban, zrób mu znowu screeny i wtedy niech pokaże.
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
..:: Wujek Google ::..
Dołaczył: 01 Lis 2007
Skad: z serwera www
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.