[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina HellBoy.
[AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie.
[AMXBans] Zbanowany Nick : BARTEK_MKS<3
[AMXBans] Powod : ' zegnam Pana '
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Serwer.Slupsk.pl
[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 40065844 '
[AMXBans] Twoje IP : ' 83.9.116.228 '
[AMXBans] ===============================================
Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja
cześć dostałem tego bana jak wszedłem na Server Slupsk Diablo mod i cche się dowiedzieć za co to ten ban.? Byłem za granicą 2 lata i przyjezdzam do domu wlanczam gre chce wbić na Server slupsk i admin HellBoy dał mi tego bana . Prosze o Pomoc .
patrzałem na bany i mam bany ale to nie ja byłem ja byłem w angli w pracy na 2 lata może ktoś się podszywał pod moj nick i coś zrobił że go zbanowali . co mam zrobić żeby kontynuować gre w cs na server slupsk.? odbawnujecie mnie.?
[ Dodano: 2011-04-20, 17:30 ]
11.04.2011 BARTEK_MKS<3 STEAM_0:1:40065844 HellBoy zegnam Pana Na zawsze
09.04.2011 BARTEK_MKS<3 Niedostępny Qwerty ty masz bany Na zawsze
14.12.2010 BarteK_MKS<3 Niedostępny VoYer Lamisz Na zawsze
12.12.2010 BarteK_MKS<3 Niedostępny fuckTede granie na aktywnych banach Na zawsze
09.12.2010 BarteK_MKS<3 Niedostępny My shoot for you ; ** aktywne bany Na zawsze
09.12.2010 BarteK_MKS<3 Niedostępny Qwerty masz bana Na zawsze
08.12.2010 BarteK_MKS<3 Niedostępny Qwerty masz bana Na zawsze
08.12.2010 BarteK_MKS<3 Niedostępny Qwerty Lamisz Na zawsze
07.12.2010 BarteK_MKS<3 Niedostępny RastaFarianin TY MASZ U MNIE BANA NA ZAWSZE Na zawsze
04.12.2010 BarteK_MKS<3 Niedostępny RastaFarianin MASZ CZELNOSC WCHODZIC DZIECKO NEO? Na zawsze
znalazłem tyle aż banów na moim koncie to jednak była podszywka . pomocy to nie ja grałem
przyjmujac to iz to jeden i ten sam czlek z neostrada (a teraz wydaje sie byc to wiecej niz pewne)
to wylumacz mi bartkuMKS123 skoro grales wczesniej u nas (bo niby 2 lata byles w UK w pracy) to why sid z kwietnia 2011
aaaa no tak.. wytlumaczysz ze wczesniej NS
a teraz tak dla Ciebie rada: jak juz miales zamiar oszukac nas podstepnie:D - to wystarczylo do tego SIDu zmienic NICK!!!! (czy to takie trudne???)
neostrada zostaje... wiec res w razie W i gralbys dalej:D
btw... gdzie to dokladnie byles w tej pracy i co robiles??? + od kiedy zatrudniaja dzieci do pracy???
ja naprawde niegrałem . to podszywka . naprawde nie zkłamie. jak chcecie to zróbcie mi reseta lvl i bedę grał on nowa ok.? Odbanujcie powieccie prosto i na temat jak nie to szukam nowego diablo moda .
[ Dodano: 2011-04-20, 20:06 ]
miałem bany w 2010 raku bo przyjeżdzałem do polski czasami do rodziny ;]] i weszłem raz na jakiś czs i nie dostawałem żadnych banów,
Oj krecisz cos krecisz jak dla mnie. A ja mam magistra inzyniera w klamaniu. Lata praktyki robia swoje. Jak dla mnie to jedna i ta sama osoba migajaca sie od odpowiedzialnosci
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.