Widocznie dostalem bana za to ze dobrze gralem i mialem farta zreszta jakiego to mozna miec farta jak sie gra na mapce znanej inferno i jasne jest ze zna sie ja na pamiec ...
kilka dni temu dostalem bana od admina zwanego Zumir i jest to smiesne bo dostalem go bez powodu zadnego ss ani dema nie ma... a jak zrobil mi to niech pokaze albo unban .
zwracam sie z prosba do adminow o wyjasnienie tej sytuacjii
Moj nick: EX | samuraj
[ Dodano: 2009-06-23, 15:17 ]
po za tym pisze dopiero teraz poniewaz nie wiem czemu ale nie moglem sie zalogowac na forum przez ostatnie dni
no wlasnie przed wczoraj bylem i gralem czysto zawsze gram czysto ... wydawalo mi sie ze zbanowal mnie Zumir bo bylo w lewym gornym rogu you add to banned list by admin Zumir szkoda ze ss nie zrobilem w kazdym razie ja powodu nie widzialem zadnego....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.