Nie wiem co sie dzieje i dlaczego, ale od jakoś 500-700 fragów przestł mi xp dochdzić, mam 68lvl a z 6osób po 80+
i zwróciłem na to uwage, mam demo z połowy mapy jak zdobywam z 40 fragów i podkładam pake z 10razy a xp jak wryte ciągle 63%, możesz to na ftp sprawdzić czy coś może mój plik sie tylko do odczytu zrobił czy coś :/
możesz to na ftp sprawdzić czy coś może mój plik sie tylko do odczytu zrobił czy coś :/
Cały exp nie jest na ftp w plikach, tylko w bazie danych na serwerze. Ona raczej nie moze sie zrobic tylko do odczytu. Później jak bede mial czas to pokombinuje.
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.