Wysłany: 2011-11-16, 22:18 [ZAKOŃCZONA] Zbiórka na hosting.
Witam
Jak większość z was wie ostatnio mamy problemy z forum jak i serwerem. Prawdopodobnie jest to wina hostingu gdyż serwer nie łączy się z bazą i przez to są tzw. "crashe" serwera. Także zmiana hostingu powinna przynieść zmiany ( mam nadzieję, że na lepsze ). Przejdę do rzeczy :
Dane do wpłaty na PW. ( Pisać proszę do administratora ( Battle ) o szczegóły ).
-------------------- Ile deszczu musi spaść by brat oczyścić ziemię?
Ile wersów musisz znać by raz spojrzeć na siebie?
Ile grzechów kusi nas by świat spełnił marzenie?
Ile szczęścia może dać jedna chmura na niebie?
Wysyłając SMSa na numer 79068 o treści AP.PROGAMERS9 o koszcie 9 PLN netto i 11.07 PLN brutto doładujesz swój portfel o kwotę 5.75 PLN. Pozostałą kwotę potrąca operator.
Wysyłając SMSa na numer 91958 o treści AP.PRO19 o koszcie 19 PLN netto i 23.37 PLN brutto doładujesz swój portfel o kwotę 12.15 PLN. Pozostałą kwotę potrąca operator.
Nie wysyłać na to sms'ów, to nie ten hosting. Zaraz obadam jak to w unixstormie wygląda.
Panowie, jest duże prawdopodobieństwo, że nie trzeba będzie już zrzucać się na serwer, to zepnijcie poślady i wpłaćcie chociaż po 5 zł na hosting, żeby na weekend może serwer już działał normalnie.
Każdy dzień, kiedy serwer działa jak działa to strata w postaci graczy !!!
Każdy dzień, kiedy serwer działa jak działa to strata w postaci graczy !!!
Święta prawda Przez 2 dni proszę znajomego żeby na tym hostingu ogarnął te bazy, ale bezskutecznie niestety. Jak to się mówi, zostałem "olany ciepłym moczem" za każdym razem..
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
lukipuki Admin TeamPlay lukaszenko aka ukson
Informacje
SID: 0:1:39849495 Pomógł: 2 razy Wiek: 24 Dołączył: 20 Maj 2011 Posty: 304 Skąd: Wrocław, Szk. Poręba
Wysłany: 2011-11-20, 00:56
U mnie teraz lipa wielka. Juz pożyczyłem kasę od znajomego na życie. Na koncie mam jakoś z 8 pln. Jutro podeśle ci Battle na konto te pare złoty. Numer ten sam czy coś sie zmieniło??
-------------------- Jak to kiedyś powiedział mój dobry przyjaciel, którym jest nim dalej - Umiesz Liczyć? Licz Na Siebie.. Twoje Szczęście Innych je***..
U mnie teraz lipa wielka. Juz pożyczyłem kasę od znajomego na życie. Na koncie mam jakoś z 8 pln. Jutro podeśle ci Battle na konto te pare złoty. Numer ten sam czy coś sie zmieniło??
No rozumiem i wiem o co chodzi, u mnie też teraz z gotówką nie jest najlepiej ale jakoś uzbierałem tą dyszkę i sam dorzuciłem, i grosz do grosza i będzie. Jeden dorzuci mniej, drugi więcej i będzie, a tutaj są niestety przysłowiowe "pijawy" które nie mają nawet zamiaru złotówki dorzucić, a tylko wypominają co jest nie tak i narzekają.. Numer konta póki co niezmiennie
Odnośnie tego co napisałem. Jak ktoś ma z tym problem to zapraszam do założenia nowego tematu, podyskutujemy o tym gdzie indziej. Tymczasem ten temat zamykam, jak ktoś będzie chciał się dorzucić to pisać do mnie na PW. Pamiętajcie, serwery bez forum raczej nie zaistnieją w sieci.
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
..:: Wujek Google ::..
Dołaczył: 01 Lis 2007
Skad: z serwera www
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.