Wysłany: 2010-02-28, 10:20 [ZAKOŃCZONA] Zbiórka nr. 1 - Diablo Mod
Tak jak już wcześniej było przeze mnie wspominane, ogłaszam zbiórkę na nowy serwer DM. Robię to iż serwer od aktualnego dostawcy będzie niedługo wyłączony z powodu nieopłacania serwera dedykowanego który jest miernej jakości pod serwery gier.
Na myśli mam firmę Zabijaka.pl. Serwer w lokalizacji Warszawa - 3 zł slot publiczny. Jak zapewne każdemu wiadomo, łącza Warszawskie oferują najniższe pingi dla graczy (w moim przypadku przy cl_updaterate 101 wynosi on 20-25ms). Przykładowy serwer do testów jak ktoś chce sobie ping sprawdzić: 80.72.37.12:27023
Co do ilości slotów - ja myślałem nad +20 a nawet coś pod 32, ale wszystko zależy od Was i uzbieranych pieniędzy. Tym samym jeżeli byśmy się na ten serwer zdecydowali, to automatycznie wprowadzę wykupywanie slotów / rejestrację nicków za SMS ! Dzięki czemu zawsze będą dodatkowe pieniądze na wykup serwera.
Przykładowe koszty rejestracji (myślę że to będą jednak ostateczne):
a) 1 miesiąc:
- slot - SMS za 7,32 zł
- nick - SMS za 7,32 zl
- nick i slot razem - SMS za 10,98 zł
b) 3 miesiące:
- nick i slot razem - SMS za 23,18 zł
Osoby które dokonały wpłaty: - michalkorczo007
- G|R|Z|E|C|Z|N|Y
- Jer0
- widi
- Li
- Mokrot
Jutro dokładnie za aktualizuje wątek bo już dzisiaj nie mam siły.
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
Ostatnio zmieniony przez Battle 2010-03-14, 23:35, w całości zmieniany 5 razy
ja jestem za na poczatku zrobimy sciepe narodowa i kupimy bombe atomowa
ci co maja zarezerwowany nick beda dalej chcieli to niech go wykupia?? co wy na to
-------------------- Podpisalem z diablem cyrograf od zaraz,
Jak przyszlo co do czego wyj**alem mu wala
SID: 0:0:20354342 Pomógł: 35 razy Wiek: 99 Dołączył: 18 Lip 2008 Posty: 997 Skąd: Tomaszów Maz
Wysłany: 2010-02-28, 11:36
No spoko ; ;]
jescze w późniejszym czasie można dodać kupowanie expa ale nie do 200lvl tylko max do 100 bo jak 200 bd latać z kupionym lvl to będzie bez sensu ; ]
ci co maja zarezerwowany nick beda dalej chcieli to niech go wykupia?? co wy na to
Ta, walnie się reklamę na serwie że za nicki i sloty się teraz płaci i wsio
MoKrOt ;] napisał/a:
No spoko ; ;]
jescze w późniejszym czasie można dodać kupowanie expa ale nie do 200lvl tylko max do 100 bo jak 200 bd latać z kupionym lvl to będzie bez sensu ; ]
To już jak się doprowadzi do perfekcji DM
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Pomógł: 10 razy Wiek: 18 Dołączył: 23 Lip 2009 Posty: 987 Skąd: z doliny muminków
Wysłany: 2010-02-28, 12:50
ja bym wykupił 32 sloty z czego 2 zajęte dal admów bo jak ktoś mi pisze na gg że na serwie czit siedzi i nie mogę wejść bo jest pełno to z lekka lipa dla tych co wykupili slot bym dał 2/4 sloty a co do nicków to battle pw :)
Widziałeś gdzieś kolego opcje kup adma? bo ja nie wymagania na adma są na forum poszukaj i daj podanie jak chcesz :)
@Mokrot
Widi gdy serwer jest pełny wpisz w konsoli connect i ip serwera i masz automatycznie 1 slot więcej dla amdmina :)
--------------------
Ale.. co jest w życiu ważniejsze niż doświadczenie?
Itemy?
Pomogłem? Kliknij POMÓGŁ!
Ostatnio zmieniony przez MoKrOt ;] 2010-02-28, 14:25, w całości zmieniany 1 raz
i zaplata bedzie tylko mozliwa smsami? Z tego co wiem to duzy % pobieraja operatorzy a zrobic przelew nie jest trudno a wtedy cala kwota idzie na servery
i zaplata bedzie tylko mozliwa smsami? Z tego co wiem to duzy % pobieraja operatorzy a zrobic przelew nie jest trudno a wtedy cala kwota idzie na servery
Nie, to jest opcja dla tych którzy nie mogą wykonać normalnego przelewu.
Edit:
To jak, robita zrzutę czy nie ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.