Zaczynamy zbiórkę nr. 3 na serwer Diablo Mod, przeznaczoną na dalsze utrzymanie serwera.
Wpadłem na trochę lepszy pomysł niż 32 sloty, a mianowicie zakup serwera na 3 miesiące przy 23 slotach (22 widoczne / 1 ukryty). Prowadzenie 32 slotów i tak nie ma sensu bo rzadko kiedy serwer jest full, a to to się przynajmniej zapełni i ludzie może w końcu zaczną wykupywać nicki/sloty. Wypowiadajcie się co myślicie na ten temat.
Pomógł: 10 razy Wiek: 18 Dołączył: 23 Lip 2009 Posty: 987 Skąd: z doliny muminków
Wysłany: 2010-04-17, 17:05
bardzo dobry pomysł miałem do Ciebie pisać z tym bo nawet jak serwer był full zaczynały się lagi za słaba maszyna na 32 osoby a tak będzie się przyjemnie grało i serwer trochę zarobi może :) ja pewnie niedługo przeleje trochę grosza
--------------------
Ale.. co jest w życiu ważniejsze niż doświadczenie?
Przy cenie 3 zł za slot nie ma co oczekiwać kokosów przy 32 slotach Takie serwery najlepiej na własne dedyki ładować albo w firmy o dużo większej jakości.
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
Powiedzcie mi czy do zrobienie przelewu trzeba mieć 18 lat . Bo zwykle robił mi brat przelew ale teraz wyjechał za granice ;/;/ . 8.05 będę miał troszkę kasy to może z 50 zł prześle . Pójdę na pocztę to może mi zrobią :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.