Ja zawszę starałem się coś wpłacić, ale tym razem nie dam rady. Tyle co wyremontowałem mieszkanie ( a w zasadzie nadal go remontuje) i jestem całkowicie spłukany - nawet przyszłą wypłatę już wydałem.....
SID: 0:0:17358658 Pomógł: 4 razy Wiek: 20 Dołączył: 17 Gru 2010 Posty: 440 Skąd: Stolica
Wysłany: 2011-08-29, 14:07
Ja mogę sms'ami zasilić bo gotówka mi jest potrzebna.
--------------------
lukipuki Admin TeamPlay lukaszenko aka ukson
Informacje
SID: 0:1:39849495 Pomógł: 2 razy Wiek: 24 Dołączył: 20 Maj 2011 Posty: 304 Skąd: Wrocław, Szk. Poręba
Wysłany: 2011-08-30, 06:17
No ja tym razem nie dam rady. Na koncie mam 9,99 pln do wypłaty. A jak sadze po 1-wszym jeszcze mi za utrzymanie konta ukradną ;/
-------------------- Jak to kiedyś powiedział mój dobry przyjaciel, którym jest nim dalej - Umiesz Liczyć? Licz Na Siebie.. Twoje Szczęście Innych je***..
Chlopaki, to nie jest niespodzianka ze serwer trzeba oplacic. Wiadomo takie rzeczy pewnie juz kolo roku. Nikt Was nie prosi zeby zrzucic sie na serwer akurat w tym tygodniu. Taki wydatek mozna bylo sobie zaplanowac wcsesniej. Rozumiem ze ktos moze nie miec teraz 20,czy 50 zl, albo w ogole nie byc w stanie tyle wylozyc. Ale jak piszecie ze nie mozecie NIC dorzucic "bo akurat teraz..." to robi sie lekko smieszne. Odlozcie te 3 zeta miesiecznie i 10 bedzie, albo piszcie zeby na was nie liczyc w ogole ,przeciez nikt nie zmusza do tych wplat. Rozumiem tez ze komus moglo "cos wypasc" jasne, ale jak wszystkim cos wypada to smierdzi mi to wbijaniem w ta sprawe wiecie czego.
Nie mamnikogo osobiscie na mysli. patrze na nas jak na grupe.
pieniedzy nikt nigdy nie ma za duzo, kazdy musi cos od siebie poswiecic (jak chce) jeden moze 5 zl inny 50, ale jak nikt nic to ja w to nie wierze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.