Pomógł: 10 razy Wiek: 18 Dołączył: 23 Lip 2009 Posty: 1010 Skąd: z doliny muminków
Wysłany: 2011-10-06, 16:27
DySgrafia powoduję to że brzydko piszesz... A Dysleksja to to o czym mówisz i to zwyczajne lenistwo ja miałem stwierdzoną dysleksję i jakoś dało radę się wyuczyć może czasem poleci kwiatek ale nie coś takiego ;) koniec OT. Gdzie są admini DM ja się pytam?
--------------------
Ale.. co jest w życiu ważniejsze niż doświadczenie?
SID: 0:0:17358658 Pomógł: 4 razy Wiek: 20 Dołączył: 17 Gru 2010 Posty: 440 Skąd: Stolica
Wysłany: 2011-10-06, 19:33
Nie ma serwera to nie ma adminów, proste
--------------------
lukipuki Admin TeamPlay lukaszenko aka ukson
Informacje
SID: 0:1:39849495 Pomógł: 2 razy Wiek: 24 Dołączył: 20 Maj 2011 Posty: 304 Skąd: Wrocław, Szk. Poręba
Wysłany: 2011-10-06, 21:59
Choć zagrałem tam jeden raz przez 10 minut chyba, to i tak się dorzucę po raz drugi. Nie dużo, bo mam inne wydatki - jak każdy. Ale jak raz nie kupie połówki ginu na wieczór to się nic nie stanie. Bartek, nie podsyłaj konta, mam gdzieś zapisane. Nie wiem czy się to przyda, kiedy dozbieramy całą sumę, ale ch** mnie to obchodzi. I może reszta admów ruszy dupsko po wypłacie.
PS: Wkurwiłem się a tu dopiero wypłata i wymarzone piwo jutro :P
-------------------- Jak to kiedyś powiedział mój dobry przyjaciel, którym jest nim dalej - Umiesz Liczyć? Licz Na Siebie.. Twoje Szczęście Innych je***..
DySgrafia powoduję to że brzydko piszesz... A Dysleksja to to o czym mówisz i to zwyczajne lenistwo ja miałem stwierdzoną dysleksję i jakoś dało radę się wyuczyć może czasem poleci kwiatek ale nie coś takiego ;) koniec OT. Gdzie są admini DM ja się pytam?
Dobra postaram się pisać bez czerwonego podkreślenia xD
Informacje
SID: 0:1:39849495 Pomógł: 2 razy Wiek: 24 Dołączył: 20 Maj 2011 Posty: 304 Skąd: Wrocław, Szk. Poręba
Wysłany: 2011-10-07, 22:44
No i dobrze figo ^^ Nie dało rady wcześniej, ale teraz sie udało. Ja dorzucam swoje 20 pln. Mamy juz ponad 60 jak pamiętam. Co robimy dalej. Walimy w ch*** czy ktoś sie sciepnie jeszcze ?!?
-------------------- Jak to kiedyś powiedział mój dobry przyjaciel, którym jest nim dalej - Umiesz Liczyć? Licz Na Siebie.. Twoje Szczęście Innych je***..
Dobra to ile mamy i czy dalej DM ciagniemy przez miesiac i jak nie bedzie ludzi to wybierzemy cos innego?
Informacje
Wysłany: 2011-10-08, 22:26
Właśnie Bartłomieju doszła ta kasa ?
Hajc już jest, serwer jutro albo pojutrze odwieszę i zacznę działać. Pieniędzy jest na opłatę na miesiąc, a co do modu to dokładne info w arenie.
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
Informacje
Wysłany: 2011-10-10, 23:27
No to gitara :) Moda to już wybierajcie sami, ja tylko TP. I od razu mam prośbę do wszystkich admów. Odłóżcie sobie po 5 zloty żeby nie było za miesiąc podobnej akcji.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.