Zaczynamy zbiórkę nr. 8 na serwer Diablo Mod, przeznaczoną na dalsze utrzymanie serwera. Poza normalną wpłatą jest także możliwość płatności SMS, jak ktoś jest zainteresowany to proszę o PW bezpośrednio do mnie.
Dane do wpłaty na PW.
Kwota potrzebna do uzbierania:
200 zł
Okres wykupu:
90 dni, od 16.09.2011
Osoby które wpłaciły:
1. grzeczny - 12,92 zł (SMS)
2. Figo Fago - 30 zł
Razem:
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
Ostatnio zmieniony przez Battle 2011-11-20, 15:51, w całości zmieniany 3 razy
lukipuki Admin TeamPlay lukaszenko aka ukson
Informacje
SID: 0:1:39849495 Pomógł: 2 razy Wiek: 24 Dołączył: 20 Maj 2011 Posty: 304 Skąd: Wrocław, Szk. Poręba
Wysłany: 2011-09-26, 01:03
No jak dopiero wypłatę chwycę 7 października. Moge sie dorzucić wtedy. Niestety nie wcześniej, bo troszkę popłynąłem w tym miesiącu za bardzo ;/
-------------------- Jak to kiedyś powiedział mój dobry przyjaciel, którym jest nim dalej - Umiesz Liczyć? Licz Na Siebie.. Twoje Szczęście Innych je***..
Ja bym chętnie wpłacił, ale nie wpłacę z powodu admina QWERTY nie lubię go i jak on ma grać na serwerze za moje pieniądze to będę wolał zrezygnować z funkcji admina i spokojnie spać że dziecko nie będzie grało wcale. Battle zlą decyzje podjełeś, szkoda porządnego gracza Vitiego. Dlatego też sam wprowadzam jurysdykcje, QWERTY bugował serwer za to powinien mieć PERMA i zabranego admina a jednak dzięki znajomością nie odebrałeś mu uprawnień.
-------------------- Nie rezygnuj z marzeń, nigdy nie wiesz, kiedy okażą się potrzebne.
Ja bym chętnie wpłacił, ale nie wpłacę z powodu admina QWERTY nie lubię go i jak on ma grać na serwerze za moje pieniądze to będę wolał zrezygnować z funkcji admina i spokojnie spać że dziecko nie będzie grało wcale. Battle zlą decyzje podjełeś, szkoda porządnego gracza Vitiego. Dlatego też sam wprowadzam jurysdykcje, QWERTY bugował serwer za to powinien mieć PERMA i zabranego admina a jednak dzięki znajomością nie odebrałeś mu uprawnień.
Co ma Viti do Qwerty'ego ? Ostatnio mam mały zapie*dol i nawet nie mam czasu tego tematu z ich kłótnią przeczytać i odpisać, ale prawdopodobnie wkrótce to zrobię. Co do admina Qwerty'ego to uprawnienia miały mu zostać tak czy tak odebrane ze względu na brak gry, nastąpiłoby to prędzej czy później przy pisaniu tematu "Aktualny status administracji.." i proszę nie pi***ol mi tu głupot o "znajomościach", bo tak naprawdę to gówno na ten temat wiesz. Jak masz pieprzyć takie rzeczy to najlepiej się nie odzywaj, serwera nie będzie i tyle w temacie.
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
teoretycznie nie moja sprawa... Ale ruszcie k**wa pupy bo szkoda IP! - ma swoja renome i nie wolno tego oddac.
Podania o adm pisaliscie ladne, a teraz cisza... Nie wiem o kim to swiadczy zle.. Ale swiadczy (nie zmuszajcie mnie do pisania )
jak juz administracja nie ma kasy... TO OTRY SPAM NA SERWIE. Na TP to pomoglo (zobaczcie ilu graczy wpacilo) - do roboty trzeba sie zabrac - bo stalych graczy mamy...
zero dowodów.. ówczesne zresetowanie lvl'a nie słuszne, brak odpowiedzi Bartka. Same nieprawidłowości. jeszcze nie widziałem na tej serwerowni przypadku ukarania kogoś bez dowodów no ale cóż.. kiedyś musiał być ten pierwszy raz a ty "sponsorze" nie mam pojęcia z jakiego powodu płaczesz..
edit: sorka za spam. nie zauwazylem ze zawadiaka próbuje jeszcze na area coś bazgrać
--------------------
..:: Wujek Google ::..
Dołaczył: 01 Lis 2007
Skad: z serwera www
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.