Wysłany: 2011-05-31, 19:45 Zażalenie 2
Niepotrzebnie zamykaliście temat... Chcę oznajmić , że przez ostatnie 2 dni z 2 znajomymi założyliśmy obserwacje... i wychodzi na to że ten gość gra całe dnie na moim nicku ;/
Ale on nie jest 1 . Tak jak by... no nie wiem po prostu gadał/gadali przez mikro i doszedłem do wniosku że słyszałem 3 różne osoby ;\... Niedługo zarejestruje nick na forum i po sprawie.
Narazie mówie tylko tak zaocznie...to wszystko
[ Dodano: 2011-05-31, 19:45 ]
nawet teraz gdy to pisze ten ktos sobie gra ;/
Właśnie trudno jest to ocenić czy to ty czy nie.
Grając dzisiaj jakiś niby gostek z reala mówił że to nie ty na Sidosie ale skąd mogę mieć ta pewność, jedynie co ci zostaje to rejestracja nicku.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.