Zjechał dziś do domu ze studiów i zapragnąłem pograć w CS'a a tu boom : Nie mogę się połączyć gdyż moja sieć jest zbanowana ... Coś tu nie gra gdyż nikt z pozostałych domowników nie gra na komputerze a szczególnie w CS'a :D Jedynie pasjans xDD Więc czy może mi ktoś z tą sprawą pomóc ?? :) Z góry dziękuję
NET Ports: server 27015, client 27005
Server IP address 192.168.1.102:27015
Connecting to 77.79.214.104:27015...
Connection accepted by 77.79.214.104:27015
Kicked : Twoja siec zbanowano - info w
To co się nagle stało, że nie moge non steam grać jeżeli zawsze grałem ?
Napisałem Ci że zbanowaną masz centralę. Możesz próbować z resetowaniem modemu aż trafisz na jakąś inną, ale tego nie gwarantuję. Co do samego NS'a z patchami to osobiście sam potem potestuje kilka wersji i dam w razie co linki.
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.