Witam,dostałem bana nie wiem za co.
Na stronie pisze ze niby 29.05.2011 - 22:55:59 o tej godzinie nie było mnie na kompie.
Jeśli można to proszę o od banowanie a jeśli to nie możliwe to chociaż chciał bym wiedzieć za co.
Jeśli jest napisane, że screeny zostały Tobie zrobione to musisz je gdzieś mieć na 100%. Może brat grał ? ( o ile go masz ). Powinny być w cstrike albo w cstrike_polish - innej lokalizacji chyba nie ma. Także odpuść sobie głupie gadanie, że ich nie ma. Jeśli tak mówisz to znaczy, że coś na tych ssach było nie tak.
Oj przepraszam moja winna w zły folder wchodziłem i mam znalazłem ale i tak to na pewno nie moje a brat ma własny komputer chociaż jest możliwość ze grał na moim da się sprawdzić czy były na komputerze jakieś cheaty??
Nie no jak dla mnie chłopak powinien dostać UB. Nigdy nie widziałem bardziej czystych screenów :D HAHAHA :D Pytałeś czy da się sprawdzić czy na twoim komputerze były czity. Tak, da się - popatrz na screeny :D Nie wiem czy jesteś tak głupi, że wrzucasz screeny z wh z nadzieją, że dostaniesz ub czy co :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.