Bui zaproponował zbiórkę na serwer TP z powodu słabej jakości aktualnego serwa. Wyborem padło WhiteRabbit.pl w którym mamy zniżkę. Jakość serwerów jak większość zapewne wie - 1 klasa (niskie pingi, serwer trzymający 500 FPS). Najlepszą opcją będzie wykupienie od razu na 3 miesiące z góry, ale na to potrzebne jest 326,40 zł (6,40 slot dla nas, normalnie 8,10). Wpłaty są dobrowolne, ale oczywiście nagradzane slotem. Pisze się ktoś na to ?
ja jestem na tak. Pod 2 warunkami
1. wypali
2. nie zgasnie po 3 miesiacach (dalej beda chetni na wplacanie)
Fajnie byloby znalezc 11 osob, ktore raz na 3 miesiace moglyby wplacac te 30zl, bo inaczej czuje ze nic z tego nie wyjdzie na dluzsza mete.
Nom to jest właśnie najlepsze rozwiązanie. Nowa lepsza jakość serwera - na pewno więcej ogarniętych graczy, bo duuuuużo osób patrzy zazwyczaj na ping -.- A w tym Hitme nie wierze już że będzie coś lepiej, bo na obietnicach się wszystko kończy..
OssToPL napisał/a:
Mogli byście zrobić na serwerze rezerwacje slotów wtedy kasa by się zbierała...Tym bardzie ze u was w godzinach szczytu zawsze jest pełny serwer...
Musze dać info na serwerze, może ktoś chętny się znajdzie.
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
Jestem tego samego zdania co Miko, piszę się na to, ale dorzucam 3ci warunek,
Adminowie będą wybierani w ten sam sposób jak dotychczas, niech te dobrowolne wpłaty będą naprawdę dobrowolne. Slot tak, admin stanowcze nie.
Żeby nie było niejasności potem, że ktoś w zamian będzie miał jakieś większe oczekiwania.
Także Bartu, 2 chętnych na taki stały wkład masz. Czekamy na więcej chetnych:-)
Jestem tego samego zdania co Miko, piszę się na to, ale dorzucam 3ci warunek,
Adminowie będą wybierani w ten sam sposób jak dotychczas, niech te dobrowolne wpłaty będą naprawdę dobrowolne. Slot tak, admin stanowcze nie.
Masz rację romannb, ale nie wieże żeby ktoś wyrzucił 30 zł w ten serwer skoro nic tej osobie nie da. Ona zapłaci 30zł i nic z tego poza slotem nie dostanie. Więc jeśli wpłaty mają byćdobrowolne to raczej tylko admini się godzą na coś takiego.
P.S chodzi o to ,że raczej nikt poza adminami nie wpłaci dobrowolnie 30zł.
10zl/slot na miesiac, jak ktos bedzie chcial cos od siebie dac i otrzymac przy okazji slot to wplaci. Adminow jest sporo. Pewnie z tej grupy 11 sie nie zbierze, ale mozna zobaczyc jak bedzie.
Odnosnie admina za $$. W sumie czemu nie, wiele serwerow tak robi. Tylko ze:
-przez powiedzmy jakis okres probny nie 10zl/mc a np 30/mc (z mozliwoscia natychmiastowego zabrania praw)
-po tym czasie, jak sie okaze ze spoko ziomek to juz normalnie 10/mc, ale obowiazkowo (tzn - znudzi mu sie oplata to traci adma)
-albo po prostu zobaczyc jakie warunki maja inne serwery, jesli to dziala to maja doby sposob :)
Mik0 dobrze kombinuje. Nie może być na serwerze admin który banuje kogo mu się jasno podoba. Ja chciałem tylko powiedzieć ,że wądpie aby ktoś kto nie ma admina składał się na ten serwer. Mało osób jest tak chojnych. Ja akurat z chcęcią bym wpłacił 30zł ale po co skoro nie mogę mieć admina ze względu na mój wiek (14) a osoba w takim wieku może ogarniać
Opłata za admina - nie ma sprawy. Tylko co z aktualnym adminem dajmy jak nie będzie chciał się zrzucić ? Utrata praw ?
no chyba zostawiamy ich w spokoju, poza tym jak sie wszyscy admini zrzuca to juz nie trzeba dodatkowej kasy i cala sprawa z platnymi adminami jest niepotrzebna
Na mnie możecie liczyć, jaka kwota to zobaczymy bo mi sie wczoraj w robocie umowa skończyła więc teraz może być gorzej z kasą, ale coś na pewno dorzucę.
Wiek: 18 Dołączył: 23 Lip 2009 Posty: 1010 Skąd: z doliny muminków
Wysłany: 2010-04-01, 23:16
płacenie za admina? moim zdaniem nie i nie tylko dlatego że nie wiem czy będę mógł za niego płacić po 2 zaraz się dzieci dorwą do adminowania bo będą płacić już widziałem taki serwer... 2 i tak jakoś kasa zawsze się znajduje (głównie admini i tak się zrzucają ale tyle ile mogą) i poza tym zacznie się nadużywanie (zapłaciłem należy mi się) takie moje zdanie kasa i tak zawsze się znajduje D:
--------------------
Ale.. co jest w życiu ważniejsze niż doświadczenie?
Itemy?
Pomogłem? Kliknij POMÓGŁ!
..:: Wujek Google ::..
Dołaczył: 01 Lis 2007
Skad: z serwera www
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.