Zaczynamy zbiórkę nr. 9 na serwer Diablo Mod / BF2 FFA (trzeba zadecydować co z serwerem), przeznaczoną na dalsze utrzymanie serwera. Poza normalną wpłatą jest także możliwość płatności SMS, jak ktoś jest zainteresowany to proszę o PW bezpośrednio do mnie.
SID: 0:1:39849495 Pomógł: 2 razy Wiek: 23 Dołączył: 20 Maj 2011 Posty: 278 Skąd: Wrocław, Szk. Poręba
Wysłany: 2011-11-21, 19:29
Bartu luknij na konto - 5 poszło. Więcej nie mam. Te 3 pln ostatnie to sobie na piwo zostawię :PP No panowie i panie, Votold mądrze prawi. Nie macie nawet 5 pln na tel żeby esa wysłać. Na hosting pięknie poszło :) To jeszcze tu zróbmy to szybko i pieknie :)
-------------------- Jak to kiedyś powiedział mój dobry przyjaciel, którym jest nim dalej - Umiesz Liczyć? Licz Na Siebie.. Twoje Szczęście Innych je***..
SID: 0:1:39849495 Pomógł: 2 razy Wiek: 23 Dołączył: 20 Maj 2011 Posty: 278 Skąd: Wrocław, Szk. Poręba
Wysłany: 2011-11-23, 21:23
5 pln na telefonie chyba każdy ma?! Bo znów będzie tylko a miesiąc, a na miesiąc to jest lipa.
-------------------- Jak to kiedyś powiedział mój dobry przyjaciel, którym jest nim dalej - Umiesz Liczyć? Licz Na Siebie.. Twoje Szczęście Innych je***..
siema sory ze mnie nie było ale miałem pare spraw
a co do zrzuty to nie dam rady w tym miesiacu lece juz na debecie wypłata dopiero 1 grudnia wpływa a z warsztatu czekam az klijent wróci z wakacji odebrac 2 auta . Przykro mi ale nie pomoge tym razem sorka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.