Moim zdaniem gra w cs nie jest dla 11 latków ale większość na tych serwerach to dzieci poniżej 13 roku . . gdyby naprawde zabronić im w tą gre grać to serwery by były puste wszedzie . . To nie od nas zależy . .
Jeżeli ktoś w tym wieku gra w cs to rodzice naprawde nie zwracają na syna uwagi . lub jest ktoś takim pupilkiem ze mama i tata to jego podwładni . . .
Znam taki przypadek ale to nie o to tu chodzi . . . .
Tak jak mówi Rasta . . . Dystansu.
-------------------- Umiesz Liczyć? Licz na Siebie!
Jezuu . kogo to obchodzi czy przed kompem w cs,a gra 11 latek czy 30 jedynie co on złamał to gadanie przez micro gdzie u nas wymagane jest +16 a czy on powinien grać w cs,a to za przeproszeniem ch*** nas obchodzi.
Do zamknięcia temat.
Kojarze go z serwera, nie sprawia problemów mimo swojego wieku. Jeśli cię wkurza jego piskliwy głosik przez micro to daj mu po prostu gaga, chociaż ja jakoś nie doświadczyłem by zbyt często używał micro. Niech sobie gra chłopak jak dla mnie temat do zamknięcia.
Sponsor, wiem o do Ci chodzi i doskonale Cię rozumiem, ale są takie a nie inne czasy i nic z tym nie zrobisz. Kiedyś żeby mieć PC'ta z netem to nie było wcale tak łatwo, teraz ma 3/4 społeczności. Woli siedzieć przed kompem i grać zamiast siedzieć na dworze z kolegami czy Bóg wie co tam innego robić, to już jego sprawa, niech sobie siedzi. Jeżeli nie sprawia żadnych problemów to niech sobie gra, mi to rybka. Jeżeli krzyczy przez mikrofon to dajesz mute i po problemie. Rozpisywać więcej się nie ma sensu bo większość wie o co i tak chodzi.
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.