Wysłany: 2011-06-05, 08:46 Że mam 11 lat i gram w cs-a...
Niedawno jak grałem w cs-a i był tam sponsorr jako jedyny admin i dowiedział się że mam 11 lat i mówił: Zeus WON DO PIASKOWNICY. A jak na serwie był Sponsorr i jeszcze jakiś admin to mi nie groził. Pisał też wychodzisz teraz albo siłą. A w regulaminie nie pisze od ilu lat można grać w cs-a...
-------------------- Becouse my name is Zeus and i'm awesome.
Pomógł: 10 razy Wiek: 18 Dołączył: 23 Lip 2009 Posty: 1010 Skąd: z doliny muminków
Wysłany: 2011-06-05, 09:55
I tak nie możesz korzystać z unas z mikro masz odpowiedni pkt. w regulaminie. Moim zdaniem też nie powinieneś grać w takim wieku ale to już nie moja sprawa, ani sponsora.
--------------------
Ale.. co jest w życiu ważniejsze niż doświadczenie?
NIE rozumiem sensu tego tematu.....No I Co Że ci tak powiedział gdybym ja zakładał za każdym razem tematy gdy ktoś do mnie powie coś 'nie miłego' to tematów dziennie by było z 10 do 15..
ViTi napisał/a:
powinienes siedziec w piaskownicy albo pytac mame czy mleko juz ciepłe
Masz Rację ViTi
-------------------- Wygrywasz Lub Przegrywasz?Trzeciego Wyjścia Nie Ma...
Dajcie ludziom żyć, grać, bawić się, wyładować agresję na serwerze, albo będą ją wyładowywać na ulicach
PEACE & LOVE BROTHERS!
Święte słowa, nie wiem o co problem.. Jak gra i nie sprawia problemów to po co to ? Żeby się na kimś "wyżyć" ? Pilnujcie się lepiej ludzie..
1. Micro
2. Czy ty byś chciał aby twoje dziecko w wieku 11 lat grało w cs-a? Ja mam siostrzeńca w tym wieku i wiem że to robi sieczkę sam po sobie.
3. Święte słowa? Ale czy dziecko 11 lat musi siedzieć przed komputerem? a gdzie granie w Piłkę z kolegami, gdzie zabawy w chowanego? gdzie podchody? Zbijak? Lub co kol wiek innego?
Ja w jego wieku, to nie wiedziałem co to jest komputer.
Swój pierwszy sprzęt dostałem gdy zacząłem chodzić do gimnazjum miałem wtedy 15 lat!! Dzieciństwo spędziłem na dworze, a nie przed komputerem.
Nie wiem jak wam to może nie przeszkadzać?
Pomyślcie naprawdę trochę logicznie, czy chcecie aby wasze dzieci kiedyś spędzały całymi dniami przed komputerem?
Jero tak Sponsorr jest Chamem, "ale to jest życie", Jero jesteś jeszcze młody i nie wiesz co oznacza samemu zapracować na chleb dla rodziny, porozmawiamy za kilka lat, jak sam zaczniesz do wszystkiego dochodzić, zobaczysz co to życie. Jak chodziłem do szkoły to też myślałem że życie jest piękne i bez problemów... powiem ci nawet ja się rozczarowałem... mam nadzieje że tobie się powiedzie i nie dostaniesz od życia wielkiego KOPA, "ale i tak to jest właśnie życie". Zapamiętaj tylko jedno
"dorosłość jest jak wyścig szczurów, każdy chce być najlepszy, najsłabsi zostają pożarci"
Battle jeśli tak ma wyglądać nabijanie graczy na naszych serwerach, to przepraszam, ja nie dam rady... TO JEST JESZCZE DZIECKO!! Jakby mi się za pierwszym razem udało to mógłbym być już jego ojcem, zresztą nie tylko JA, bo pewnie paru nas innych też!!
-------------------- Nie rezygnuj z marzeń, nigdy nie wiesz, kiedy okażą się potrzebne.
Czy ty byś chciał aby twoje dziecko w wieku 11 lat grało w cs-a?
Funakii napisał/a:
Święte słowa? Ale czy dziecko 11 lat musi siedzieć przed komputerem? a gdzie granie w Piłkę z kolegami, gdzie zabawy w chowanego? gdzie podchody? Zbijak? Lub co kol wiek innego?
Funakii napisał/a:
Ja w jego wieku, to nie wiedziałem co to jest komputer.
Swój pierwszy sprzęt dostałem gdy zacząłem chodzić do gimnazjum miałem wtedy 15 lat!! Dzieciństwo spędziłem na dworze, a nie przed komputerem.
Funakii napisał/a:
Nie wiem jak wam to może nie przeszkadzać?
Pomyślcie naprawdę trochę logicznie, czy chcecie aby wasze dzieci kiedyś spędzały całymi dniami przed komputerem?
Funakii, nie naszym zadaniem jest wychowywanie cudzych dzieci, to nie przedszkole, ani szkoła, ludzie przychodzą na serwer grać ... czy ktoś ma 11 czy 40 lat, jeżeli zachowuje kulturę i opanowanie, ja nie widzę przeszkód ... nie jesteśmy od edukowania ludzi co powinni robić ze swoim wolnym czasem ... mamy pilnować porządku na naszym "podwórku" ...
Funakii napisał/a:
Jero tak Sponsorr jest Chamem, "ale to jest życie", Jero jesteś jeszcze młody i nie wiesz co oznacza samemu zapracować na chleb dla rodziny, porozmawiamy za kilka lat, jak sam zaczniesz do wszystkiego dochodzić, zobaczysz co to życie. Jak chodziłem do szkoły to też myślałem że życie jest piękne i bez problemów... powiem ci nawet ja się rozczarowałem... mam nadzieje że tobie się powiedzie i nie dostaniesz od życia wielkiego KOPA, "ale i tak to jest właśnie życie".
Masz rację, że życie to nie bajka (chyba, że się ma bogatych rodziców, ale to inny temat), lecz nie widzę tu związku z grą, którą się traktuje z przymrużeniem oka ... więc troszkę więcej dystansu bym proponował ...
Funakii napisał/a:
Battle jeśli tak ma wyglądać nabijanie graczy na naszych serwerach, to przepraszam, ja nie dam rady... TO JEST JESZCZE DZIECKO!! Jakby mi się za pierwszym razem udało to mógłbym być już jego ojcem, zresztą nie tylko JA, bo pewnie paru nas innych też!!
Jeżeli Cię to tak wszystko irytuje, to nie ma sensu grać (bawić się), tak jak pisałem wcześniej, do pewnych spraw trzeba zachować dystans.
Jeżeli twoje Dziecko gra w cs'sa,wiedz że coś się dzieje : O.
Sponsorr: kiedy ty zaczniesz używać tego admina do jakiś normalnych celów?
Np Banowania Cheaterów. A nie masz Admina żeby sobie mieć i pokazywać jaki to bardzo jesteś fajny.
A Zeus ma więcej Kultury niż nie jeden 16 latek. Więc nie wiem o co Ci chodzi?
Bo Chyba nie jesteś aż takim Społeczniakiem^^.
..:: Wujek Google ::..
Dołaczył: 01 Lis 2007
Skad: z serwera www
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.