Wysłany: 2009-09-16, 14:38 Zmiana modu?
hmmm tak jak w temacie moze bysmy zmienili ten Mod mi sie bardzo podoba ale bardzo malo osob gra na tym MOd proponuje zmienic go na PokeMod bardzo fajny Mod gralem na jednym i bardzo fajnie sie gra
ten server by był napewno bardziej wydajnieszy z nastepujących powodow:
- na UWC jak ktos ma wyzszy lvl to taki niski lvl nie ma szans dlatego jak ktos wchodzi na server zginie 10 razy z rzedu i wychodzi takie przypadki juz byly
- na serverze ktorym gralem (pokemod) mialem duzo kumpli a ze server sie rozlecial to wszyscy dodali mnie do Friends i powiedzieli ze jak znajde server mam napisac wiec gracze bedą
prosze o rozważenie mojej propozycji z góry dziekuje
też tak se myślałem, bo staraliśmy sie w kilka osób ogarnąć ludzi, pisząc po znajomych i udało się może z 3?
na UWC już nikt nie gra, nie ma szans vs Preatorius z wyłączoną głową grać bo to sie mija z celem.
A co do PM to raz grałem na tym chyba i nie ogarniam tego wcale
Wysłany: 2009-09-17, 06:07
Jer0 napisał/a:
i tak nieumiem grac w UWC a w poke niegralem to mi to wisi
a własnie w UWC jak grałem mialem chyba cała klawiature bindow pełno skilli nie ogarniałem nawet tego a w PokeModzie robisz sobie jednego binda na skilla jak w War3
i wq nie jest trudno
gdy np nie znasz pokemonow WSZYSTKICH (nie znam takiego ktory by znał ) to wpisujesz Pokedex nazwa pokemona i Ci sie wyswietla Obrazek Pokemona i jaki ma skill
wiec nic trudnego chyba to nie jest
jak Battle zaakceptuje zmiane Modu to napisze Poradnik
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.