Mam taką propozycję, aby zmienić jedną denerwującą rzecz na serwerze. Mianowicie chodzi o to, że kiedy ktoś mnie zabija się z własnego teamu, nawet pomimo tego, że mu wybaczam on ginie w następnej turze. Bardzo często się przecież zdarza, że to przez przypadek ktoś mnie zabije albo sam wejde pod celownik więc dlaczego on ma ginąć. Co inni o tym sądzą?
ja zapytam, czy jest taka możliwość, że kiedy admin wchodzi na spekta i później wraca do gry, to żeby nie tracił kasy? Często ktoś prosi żeby sprawdzić tego czy tamtego, wchodzimy na spekta, wracamy i zaczynamy z 0 kasy.
ja zapytam, czy jest taka możliwość, że kiedy admin wchodzi na spekta i później wraca do gry, to żeby nie tracił kasy? Często ktoś prosi żeby sprawdzić tego czy tamtego, wchodzimy na spekta, wracamy i zaczynamy z 0 kasy.
Chyba nie ma takiej możliwości ale nie jestem na 100% pewny.
trilogy napisał/a:
Ja bym chciał żeby bartu ten plugin wgrał amx_record.
Z wolną chwilą wgram, bo prawdę mówiąc zapomniałem o tym
Uther napisał/a:
Ja bym chciał na nowych mapach pograć , wrzucić w obieg i tyle . A nie tylko d2 aztec inferno tuscan blehhh
Tylko że to jest serwer TP i się powinno w sumie grać standardowe mapki. Z innych map ludzie zazwyczaj "uciekają"
OssToPL napisał/a:
no i mala mapa miala byc a nie ma tu i na Diablo tez oczywiscie
Chodzi Ci o np. aim_map ? Proszę bardzo: amx_map aim_map Na serwerach jest trochę mapek których nie ma w mapliście (jeżeli któryś admin chce listę map to pisać na PW, wyślę screena)
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
OssToPL napisał/a:
no i mala mapa miala byc a nie ma tu i na Diablo tez oczywiscie
Chodzi Ci o np. aim_map ? Proszę bardzo: amx_map aim_map Na serwerach jest trochę mapek których nie ma w mapliście (jeżeli któryś admin chce listę map to pisać na PW, wyślę screena)
Chodzi mi o to ze jak jakaś ilość wpisze mala mapa pokazuje się vote jaka mała mapa ma być i się automatycznie zmienia
i jeszcze jedno mi ta komenda na zmianę mapy coś nie działa u mnie
bo mapy mozemy zmieniac tylko poprzez votoy. Bartku, moze to zmienic? (jesli nie u wszystkich to u czesci adminow ze tak powiem "pewnych" pod wzgledem stabilnosci emocjonalnej :) ) Jedyna opcja jaka znam na zmiane mapy jest glosowanie, zeby to zrobic i zaakcetowac wybór musze przrewac mape w polowie rundy. Chyba, że jest jakas opcja zmiany mapy PO glosowanieu i PO skonczeniu bieżącej rundy?
Wiem, skopmlikowane, ale w tym stanie w którym sie znajduje prosciej nie umiem, przeczytajcie 2 razy:)
bo mapy mozemy zmieniac tylko poprzez votoy. Bartku, moze to zmienic? (jesli nie u wszystkich to u czesci adminow ze tak powiem "pewnych" pod wzgledem stabilnosci emocjonalnej :) ) Jedyna opcja jaka znam na zmiane mapy jest glosowanie, zeby to zrobic i zaakcetowac wybór musze przrewac mape w polowie rundy. Chyba, że jest jakas opcja zmiany mapy PO glosowanieu i PO skonczeniu bieżącej rundy?
Wiem, skopmlikowane, ale w tym stanie w którym sie znajduje prosciej nie umiem, przeczytajcie 2 razy:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.