mam tak propozycje aby admini nie mogli hasac po teamach jak chca chodzi o to ze jak gracz chce przejsc do wygrywajacej druzyny to nie moze a admin moze robic co chce
zauwazylem ze niektorzy admini przechodza do teamu wygrywajacego (tzw wtj)
Kod: Regulamin administratorów :
§1. Nie nadużywa się uprawnień administratora.
-------------------- Podpisalem z diablem cyrograf od zaraz,
Jak przyszlo co do czego wyj**alem mu wala
OssToPL, nie musisz widziec
nie chodzi mi tylko o ta sytuacje najlepiej jakos "zablokowac" mozliwosc wtj dla adminow zeby nie korcilo i po sprawie
dzis rozmawialem z paroma graczami i mowie (nie wiem na ile mozna im wiezyc) ze czesto sie zdazaja takie sytuacje
OssToPL, nie musisz widziec
nie chodzi mi tylko o ta sytuacje najlepiej jakos "zablokowac" mozliwosc wtj dla adminow zeby nie korcilo i po sprawie
dzis rozmawialem z paroma graczami i mowie (nie wiem na ile mozna im wiezyc) ze czesto sie zdazaja takie sytuacje
Nie wiem czy jest taka możliwość, potem zobaczę w ustawieniach PTB. Admin to admin w końcu, ma większą władzę od normalnego gracza i serwer mu pozwala przechodzić.
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
Bociu [Usunięty]
Informacje
Wysłany: 2010-11-23, 23:56
no tak battle. tylko ja się nie raz już z tym spotkałem..
i wtedy gra nie jest ciekawa;)
mi nie chodzi o to do ktorego teamu idziesz po polaczeniu sie z serwerem a o to ze gram sobie w tt 2gi admin w ct tt wygrywa pere rund z rzedu i ten 2gi idzie do tt pomimo iz jest on najlepszym graczem w ct
ja za cos takiego zabieralbym admina
mam tak propozycje aby admini nie mogli hasac po teamach jak chca chodzi o to ze jak gracz chce przejsc do wygrywajacej druzyny to nie moze a admin moze robic co chce
zauwazylem ze niektorzy admini przechodza do teamu wygrywajacego (tzw wtj)
Kod: Regulamin administratorów :
§1. Nie nadużywa się uprawnień administratora.
W takim przypadku jeżeli któryś admin przegina, inny może mu dać bana na ogarnięcie się.
Temat zamykam bo nie ma potrzeby prowadzić dalej tej dyskusji, taki jest już "upośledzony" amxx i się z tym nic nie zrobi. Do tych adminów którzy tak robią - skoro masz admina to powinieneś świecić przykładem porządnego zachowania, pomagać słabszemu teamówi gdy przegrywa. Chcesz grać dla fragów - zrezygnuj z funkcji admina. Tyle ode mnie.
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
..:: Wujek Google ::..
Dołaczył: 01 Lis 2007
Skad: z serwera www
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.