Można zauważyć, że podczas skończonego vote i zmieniania mapy server nie wiem jak to napisać upada gdzie po paru sekundach wstaje i włącza mapke de_dust2 ten problem zdarza się często gdzie czasami gra się 5x te samą mapa z powodu tego upadku servera małego da się to jakoś zaradzić bo czasami wkurzające jest to :>.
Tak wiem o tym problemie, zgłaszało mi go kilka osób. Sprawdzałem amxx i prawdę mówiąc nie widziałem tam niczego podejrzanego/źle ustawionego żeby takie coś się działo. Powiedz mi czy dzieje się to na losowych mapach czy może na jakichś konkretnych ? Bo jeżeli na konkretnych to zrobię reupload mapy i zobaczymy czy będą jakieś efekty.
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
Szczerze ? nie sprawdzałem dokładnie przed jakimi mapami się tak dzieje ale zazwyczaj przed de_rats_1337 i de_weestwood_big ale nie daje głowy bardzo to uczerpliwy błąd.
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.