Wysłany: 2010-09-05, 00:08 Zmiany na serwie TP - CZYTAĆ !
No to tak, jako że serwer jest na 3 miechy wykupiony to można kombinować poważniej. Propozycja jest taka ode mnie żeby na serwa wgrać BF2 Rank Mod - oczywiście SAM ranking, bez tych wszystkich śmiesznych mocy. Serwer nadal zostałby TP i miałby rank, tak jak to jest na Universal Sol. Myślałem także żeby serwer przerobić na only Steam, bo tak czy tak większość graczy to zawsze Steam, na NS'e są wyjątki. No i przede wszystkim trzeba było by się wziąć za reklamę, bo niestety ale serwer się sam nie rozkręci. Pisać co o tym sądzicie.
Edit:
Na serwie jakby był Rank Mod to oczywiście nadal by obowiązywały zasady TP
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
Na serwie jakby był Rank Mod to oczywiście nadal by obowiązywały zasady TP
czyli piszac po mojemu... to chodzi o to abym ja byl np generalem a BB szeregowcem:)???
czyli chcesz zrobic stopnie/rangi i odznaki tez??? (tylko jaki sens odznak - chyba ze tego nie chcesz... bardziej logiczne by bylo:p - chyba ze odznaka dla dumy^^)
ale nie chcesz dodatkowych Hp i umiejetnosci (typu biegam z m4 i wyciagam awm:p)
czyli ja na TAK:)
a co do NS+STEM... to zrobic na poczatku obydwa... a pozniej INFO ze za miesiac bedzie only STEAM....
i AMEN
SID: 0:0:32595542 Pomógł: 1 raz Wiek: 20 Dołączył: 08 Maj 2010 Posty: 300 Skąd: Ostróda
Wysłany: 2010-09-05, 11:17
Może moje zdanie nie jest tu najważniejsze ale też się wypowiem. Dla mnie może być ten rank mod.A co do ns czy steam. Ja proponuje żeby narazie zostawić tak jak jest czyli ns+steam, bo jeszcze za mało osób gra żeby robić tylko steam.
Ja tam jestem za, powiew świeżości się przyda, a ci co grają dla fragów, będą tak grali bez względu na to czy będzie ten rank czy zwykły. Marzeniem byłoby only steam, ale wciąż zagląda do nas sporo nonsztimowców więc może zróbmy jak Witold proponuje, dajmy im czas skończyć z tą herezją:) i tyle.. A jak zostanie nam samo hltv, to pomyślimy dalej...
Pozdro
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.