Gram na serwerze D2 jakiś czas, i zdążyłem nabić 51 lvl.
lub więcej bo coś się zacięło na 51 (9%) i dalej nie ruszało, tak jak i reszta postaci , zacięły się ...:/
a ostatnio gdy wszedłem na serwer to okazało sie ze nie mam lvl, i muszę zaczynać od 0 :/
można jakoś przywrócić mój lvl ? [/b]
Szczerze? od 3 dni to sie powinien załadować nie ?
a z tym resetowaniem... da sie tak zresetowac zeby byly lvl od poczatku wszystkie ? ;/
bo czytam w /komendy i nie ma takiej opcji .
Nie pamiętam tego akurat ale na pewno można skasować skille
nie da sie kasować lvl Mokrotku mój mały.
Jak gra na nicku MaMzeza czy jakoś tak to na JEGO nick sie zapisuje lvl, nie da sie zmienić nicku na serwerze bo sie kicka dostaje więc ani nie skupiujesz ani nie skasujesz nikomu i od nikogo.
Battle jedynie co może zrobić to sprawdzić czy plik od jego poziomu jest na serwerze czy może go wcieło gdzieś.
Jeszcze jest 1 powód dlaczego możesz nie mieć lvl, grałeś na nicku np: 123 i wyszedłeś i zmieniając nick na 456 i do końca mapy nie będziesz mieć skilla bo serwer zamula wtedy (sam nie 1x tak miałem)
Rada: poczekaj z 30 minut aż sie mapa zmieni i wtedy zobacz, a jak nadal nie będzie to zrób screan jak masz wszędzie 1lvl i daj w tym temacie
wyjdz z serwera pod koniec mapy, kiedy będzie odliczanie i poczekaj aż sie 1 runda skończy, możliwe też że plik sie uszkodził czy coś,
ale w ogóle masz 1lvl wszędzie czy nic ci sie nie pojawia?
lol to musisz poczekać aż Battle wejdzie na forum, on zawsze w nocy jest.
Jedynie on coś ci może zrobić upewnij sie że masz taki nick co zawsze (wielkość liter ma znaczenie)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.