Te dzieciaki mnie dobijają drą się przez mikro, wyzywają na czacie co ich banuje to zaraz przychodzą i jest jeszcze gorzej. myślałem , że Zumir to jakis spoko koleś a jak usłyszałęm go przez mikro to 12 latek! Jak sie banuje na cfg? i czy moge bo niemam do nich sił co zbanuje to przychodzą i tak wkołko
Jero, jesteś żałosny. Nie zauważyłeś, że robię taki głosik przy tobie? Po prostu- jesteś takim botem. Zawsze na chacie ludzie gadają o tobie złe rzeczy. W dodatku twój wh...
Po pierwsze- nazywasz mnie 12 latkiem a wskaźnikiem inteligencji przewyższam cię wielokrotnie(porównaj nasze posty, wypowiedzi itp)
Po drugie- twoje bany są tak żałosne, że ja pi***ole! Ostatnio kickowałeś mojego kumpla cały czas, a gdy on z oburzeniem zapytał za co, to napisałeś że przeklina dużo innych dając mu bana. A powiedział jedynie że porzeczka to twój przydupas... Co prawda, to prawda. Nie dawajcie admina porzeczce. Spójrzcie jak ten dzieciak się podlizuje jero<ahahaha>
[ Dodano: 2009-07-04, 14:08 ]
Poza tym- naucz się pisać logicznie.
Mam wrażenie, że nie wiesz co to int.
Rozumiesz, że piszesz szybko, ale podejrzewam, że osoby w czwartej klasie mają lepiej rozwiniętą umiejętnośc logicznego pisania, niż ty.
Dzieciaku z wall hackiem.
Poza tym mam pewne demko na ciebie, wyślę wrooblowi i on wrzuci :)
[ Dodano: 2009-07-04, 14:10 ]
"myślałem , że zumir to jakiś spoko koles uslyszame go przez mikro to jkis 12 latek!"
Ja też myślałem, że jestem spoko, ale usłyszałem go przez mikro to jakiś 20 latek!
-------------------- Jestem jaki jestem, ale lamic, nie lamie :D
zdaje ci sie żałosny dzieciaku wydzieranie sie przez mikro non stop i mećzenie mnie wiadomościami na admin czcie ze ja mam wh lun inni to mnie denerwuje . on ma wh potem ten tez ma wh wes czlowieku niepisz do mnie wiem co mam robic niemusisz mi kazdego wymieniac kto cie zabił
SID: 0:0:20354342 Pomógł: 35 razy Wiek: 100 Dołączył: 18 Lip 2008 Posty: 1022 Skąd: Tomaszów Maz
Wysłany: 2009-07-04, 15:34
Zgodzę Się z wypowiedziami Battle i Jer0 Zumir jesteś nieogarniętym dzieckiem. Musisz się z tym pogodzić. Odemne także dostałeś bana za plucie się przez micro to Pierwsze co zrobiłeś to było wyzywanie mnie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.