Witam.
Założyłem ten temat z powodu zużycia itemów.
Moja propozycja jest taka:
- zwiększyć wytrzymałość "bardzo dobrych" itemów do 100 (typu Cień, Diabeł, Wiatrówka itd.)
- reszta itemów: wytrzymałość na start 250
- za trafienie przeciwnika schodzi 5 wytrzymałości.
SID: 0:0:20354342 Pomógł: 35 razy Wiek: 94 Dołączył: 18 Lip 2008 Posty: 996 Skąd: Tomaszów Maz
Wysłany: 2010-07-29, 21:36
Ogarrrrr...
Już pisałem
Gracza z diabłem niezabilibyście gdyby miał 100 wytrzymy + niewidzialność + ciche chodzenie...
Itemy mają losową wytrzymkę albo taką jaką mi i Wofferowi chciało się wpisać po konsultacjach pomiędzy nami dwoma...
I jeśli przeciwnik Cię trafi schodzi Ci 2 z wytrzymki bodajże...
SID: 0:0:20354342 Pomógł: 35 razy Wiek: 94 Dołączył: 18 Lip 2008 Posty: 996 Skąd: Tomaszów Maz
Wysłany: 2010-07-29, 21:53
bodajże ;] czytaj nie pamiętam wszystkiego
A tak pozatym to traf sobie w diabła ;]
Jeśli umiesz umiejętnie grać to nie zabiją Cie nigdy
pozatym 2 hs'a trafiasz wytrzymki nie traci
i diabeł ma 30 wytrzymki nie 15-30 ;D
i dziękuję
dobrze, zostawmy diabla w spokoju
a co z reszta itemow?
chociaz, zeby za hita schodzilo 5 wytrzymalosci, a tamte itemy slabsze po 250 wytrzymalosci
nie da sie zrobic, bo nawet z tymi itemami pobawic sie nie da
Gościu nie rozumiem Twojego lamentu. To jak długo wytrzymuje Tobie item zależy tylko od Ciebie. Im więcej przyjmujesz hitów, tym szybciej go tracisz, więc albo zmień styl gry (nie biegnij na pałę) lub najzwyczajniej w świecie naucz się grać.
Moim zdaniem diabeł faktycznie jest za słaby, mógłby mieć tą stówkę wytrzymałości, ale z resztą itemków jest okej.
Pozdro.
Dobrze jest :)) ja mając diabła czy shadowa za zabójcy rozwalam 3/4 przeciwnego teamu :D nie powiem już o devie albo innym ogarze awp :F wtedy to już masakra xD ale wsumie diabeł mógł by mieć 50% wytrzymałości shadowa :>
rozwazycie to, co napisalem?
zalezy ma na tym, poniewaz te itemy wytrzymuja mi 2 rundy !
Nie raz mialem tak ze dostalem dobry item np shadow i na cala mape mi styknal
Nie wspominajac juz o tym zboczuchu nemo jak sobie fruwa ninja i kara wszystkich archami, az kusi softa wlaczyc i mu heada w locie zasadzic xD
A co do diabla to myle ze 50 wytrzymalosci byloby git
W sumie jak umiesz grac to niepotrzeba zwiekszac wytrzymalosci ;P
Ale duza czesc graczy tak dobrze grac nie umie wiec mozna by bylo troche zmienic ta wytrzymalosc.. :D Przynajmniej o 50 tych rzadszych itemow ;)
PS: Najlepiej ankiete zrobic kto jest za a kto przeciw i wszystko bedzie jasne
-------------------- Semper KSSG Fidelis
..:: Wujek Google ::..
Dołaczył: 01 Lis 2007
Skad: z serwera www
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.