proponuje trochę zwiększyć ilość dostawanego doświadczenia bo obecnie ~60lvl trzeba grać dobre 3dni na 1lvl. czyli nabicie 200lvl przy dobrym wietrze to jakieś 6lat
To jest tak jak kiedyś, że masz od 51 do 69 (o ile się nie mylę) że idzie wolno, i potem znowu exp zaczyna szybko iść. No ale jak na razie widzę że słabo to idzie, tylko don't ma 79 lvl i Dev 74, reszta poniżej 69. Popatrze w cvary i zobaczę co tam można wykminić.
Edit:
W cvarach mam tylko takie coś:
//diablo_xpbonus "10"
//diablo_xpbonus2 "100"
I to jest wyłączone na dodatek i prawdę mówiąc nie wiem czy to trzeba włączyć i ustawić odpowiednie liczby czy trzeba edytować kod pluginu.
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
a to za pake
spróbuj usunąć te // i chyba nie trzeba nic konwertować bo to tylko cvary
przy okazji zmienić xpbonus na 40 a xp_bonus2 na 200 i powinno być w miarę git
i znowy napierdolicie ze za kupowanie xp bedzie 4k i kolejny res bo znajdzie sie paru co poexpi do 150lvl w wieczor a reszta co grala uczciwie bedzie cierpiec
-------------------- Podpisalem z diablem cyrograf od zaraz,
Jak przyszlo co do czego wyj**alem mu wala
i znowy napierdolicie ze za kupowanie xp bedzie 4k i kolejny res bo znajdzie sie paru co poexpi do 150lvl w wieczor a reszta co grala uczciwie bedzie cierpiec
Dlatego trzeba zrobić właśnie tak żeby było dobrze.
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
Exp jest Dobry. Nie Przesadzajcie;] Level 3 dni?
Gratuluje :)
Ty no chlopcze mam po 40 moze 50 fragow na mape a wlasnie lvl bije w tyle przy grze 3 godziny dziennie...
Wiec moze Ty jestes takim hajtem ale nie ja...
//diablo_xpbonus "10" <== Zabicie (standard "5")
//diablo_xpbonus2 "100" <== Paka (standard "100")
z czego sam nie wiem czemu jest wylaczone
diablo_dmg_exp "xx" <== co ile HP + do EXPA (standard 20 )
a ksiaga ma taka funkcje:
Kod: new exp = get_cvar_num("diablo_xpbonus")*random_num(3,10)+player_lvl[id]*get_cvar_num("diablo_xpbonus")/20
Give_Xp(id,exp)
a Teraz dla nie umiejacych programowania, rozkodowana wersja:
Kod: Ksiega = 10 (®) * losowana liczba od 3 do 10+ TWOJ LVL * 10 (®)/ 20
Kod: LEGENDA:
(®) <-- poniewaz u was wartosc diablo_xpbonus == 10 !
To juz dla Glupich : D ::
Exp jest Dobry. Nie Przesadzajcie;] Level 3 dni?
Gratuluje :)
Ty no chlopcze mam po 40 moze 50 fragow na mape a wlasnie lvl bije w tyle przy grze 3 godziny dziennie...
Wiec moze Ty jestes takim hajtem ale nie ja...
Nom exp mógłby byc troche wiekszy ale nie az tak jak kiedys po czym zaczela sie klotnia i reset
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.